A Reddit közösségi tokenek magasra szárnyalnak a Krakenen

-

A Reddit közösségi tokenek kezdeményezése részei, olyan kriptovalutákat hozott létre, amelyek ösztönzik a tartalom létrehozását.

A Moon és Brick nevű tokenek, amelyeket a Reddit közösségének tagjai hoztak létre, az elmúlt héten komoly emelkedést mutattak a kriptodevizák tőzsdéjén, a Krakenen való listázásuk után.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Moon token ára 48%-kal, míg a Brick tokené 443%-kal nőtt az elmúlt héten.

Az Augusztus 7-i bejelentés szerint a Kraken bevezette a Moon és Brick tokenek listázását a spot kereskedéshez és az állandó jövőkbeni ügyletekhez.

A cikk megjelenésének időpontjában a felhasználók csak az Arbitrum Nova hálózaton keresztül tudták letétbe helyezni a két tokent.

A Moon egy közösségi token, amit a r/CryptoCurrency subReddit közösségének tagjai számára hoztak létre.

A tokent jutalmaként adják a felhasználók véleményeikért és posztjaikért. A felhasználók a Moon tokeneket a subRedditen belüli jelvényekre és emojikra válthatják, valamint szavazati jogot is kapnak a r/CryptoCurrency közösségi szavazásain.

A Brick pedig a r/FortNiteBR nevű Battle Royale játék közösségi tokenje.

A Brick-ek a Reddit saját kriptopénz tárcájában, a Reddit Vaultban találhatóak, és a felhasználók Karma pontjaik alapján kapják őket meg minden négy hétben.

A Brick-eket különleges tagságokra és a r/FortNiteBR subRedditen belüli funkciókhoz lehet beváltani.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Moon teljesen hígított piaci értéke a cikk írásának idején 44,3 millió dollár, míg a Brick teljesen hígított piaci értéke 17,0 millió dollár.

A r/CryptoCurrency subReddit 6,6 millió taggal rendelkezik, szemben a r/FortNiteBR 2,7 millió tagjával.

A Reddit 2021 óta indította el a saját kriptovalutáit a Reddit Közösségi Pontok (RCP) kezdeményezés részeként, hogy ösztönözze a tartalom előállítását.

Amikor a felhasználók kicserélik közösségi tokenjeiket jutalmakra, a Reddit fedezi az ügylethez szükséges gas díját.

token
A Kraken tőzsdei bejelentése az r/CryptoCurrency subRedditen

Emellett a token tulajdonosok részt vehetnek irányítási javaslatokban, amelyek új funkciókat vezetnek be a tokenekhez.

Olvastad már? A Huobi elsőként kívánja listázni a PayPal stabilcoinját

Kiemelt kép: Focal Foto

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo 100-szoros növekedését jósolják az indulás után. Az USDT és USDC árai stabilak maradnak

Vendégbejegyzés Az USDT és USDC stablecoinok olyan befektetési alternatívák, amelyek nem szenvednek akkora ingadozást, mint más kriptoeszközök, például a mémcoinok. Míg a stabilitást sok befektető értékelheti, éppen...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.21.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) ára olyankor mutatott erőt, amikor a Bitcoin és az Ethereum árai egy nagyon szűk tartományon belül konszolidálódtak. A legújabb bikás lökés a...

Ha az amerikaiak elveszik az ottani oroszok vagyonát, az alááshatja a világ pénzrendszerét

Az Egyesült Államok Képviselőháza által nemrégiben jóváhagyott Rebuilding Economic Prosperity and Opportunity (REPO) törvény értelmében az amerikai elnök hatáskört kapna az Amerikában lévő orosz vagyon...

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!