A Cardano FUD a hálózati fejlesztések ellenére növekszik

-

A múlt heti rally a Cardano (ADA) számára is szükséges megkönnyebbülést jelentett, amelyet a többi piaci szereplőhöz hasonlóan a szabályozási ellenségeskedések is súlyosan érintettek.

Június 21. óta a token 10%-ot ugrott az értéke, és a CoinMarketCap szerint a sajtótájékoztató idején 0,2958 dolláron cserélt gazdát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bár a befektetők hangulata javult az áremelkedés miatt, a túlnyomó hangulat még mindig negatív volt, ahogy azt a Santiment is mutatja.

Forrás: Santiment

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) által az ADA értékpapírként való megjelölése elsődlegesen az elhúzódó negatív hangulatot tápláló tényezőként működhet.

Mi készül a Cardano konyháján?

Miközben az ADA-ra hatással volt a piac ingadozása, a fejlesztők továbbra is kitartóan dolgoztak a hálózat fejlődési kilátásainak javításán.

A Cardano június 23-án tette közzé heti fejlesztési jelentésének legújabb kiadását, amelyben kiemelte az elmúlt hét legfontosabb technológiai fejlesztéseit.

Az egyik legjelentősebb eredmény a Lace Wallet legújabb, 1.2-es verziójának bevezetése volt, amely olyan újdonságokat tartalmaz, mint a böngészőtámogatás, egy új adatvédelmi funkció és a sebesség növelése.

A Lace Wallet áprilisban debütált, az első, 1.1-es verzió pedig a múlt hónapban jelent meg.

Eközben az alap technológiai csapatok tovább dolgoztak a node, a hálózati, a konszenzus és a főkönyvi összetevőkön.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Cardano skálázhatóságának javítására tett erőfeszítések részeként a Hydra csapat továbbra is arra összpontosított, hogy kísérletezzenek azzal, hogyan lehet egy head on mainnetet működtetni.

A Mithril csapat ezzel szemben több feladatban is előrelépést ért el, amelyek közül a legfontosabb a Mithril Network Upgrade befejezése volt a Cardano node 8.1.1-es verziójára. A csapat az aláíró telepítési modelljén is dolgozott.

Ettől eltekintve a Volatire-korszakban is haladtak a dolgok, mivel megbeszélések folytak a részvételi irányítás minimálisan életképes irányítási (MVG) keretrendszeréről.

A Cardano láncon belüli irányítási rendszerének módosítását javasolták a CIP 1694-ben, amely Voltaire születési évét viseli.

A fejlesztési tevékenység szenved a FUD-tól?

Bár a Cardano kísérletei a hálózat fejlesztésére dicséretesek voltak, a fejlesztési aktivitási táblázatot tekintve felmerült néhány aggodalom.

A mérőszám, amely a projekt nyilvános GitHub-tárhelyein végzett munkát követi nyomon, június 8. óta meredek csökkenést mutatott.

A fejlesztéssel kapcsolatos metrika azt méri fel, hogy egy projekt hogyan halad az új funkciók bevezetésében és a meglévő hibák kijavításában.

Forrás: Santiment

A csökkenés elriaszthatja a potenciális befektetőket a hálózatban való részvételtől. Véletlenül a zuhanás akkor kezdődött, amikor a projekt ADA tokenje körüli FUD megerősödött.

Olvastad már? A SEC jóváhagyja az első Bitcoin ETF-et

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A nigériai tőzsdefelügyelet betiltaná a helyi valuta váltását a kriptotőzsdéken

A Nigériai Értékpapír- és Tőzsdebizottság, a SEC vezérigazgatója bejelentette, hogy a következő napokban tervezi a helyi valuta, a naira törlését a peer-to-peer (P2P) kriptokereskedési platformokról....

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 05.09.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) csütörtökön 0,53 dollár alatt mozog, mivel a befektetők továbbra is emésztik a Ripple és az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC)...

Az amerikaiak többsége elavultnak tartja a pénzrendszert, de nem bíznak a kriptókban

A Digital Currency Group és a The Harris Group által készített friss felmérés kimutatta, hogy az amerikaiak jelentős része elavultnak tartja a jelenlegi pénzügyi rendszert....

Tanulj és keress: A 99Bitcoins ICO-ja túllőtt az 1,1 millión

A 99Bitcoins előértékesítése az első hónap során több mint 1,1 millió dollárt gyűjtött már, és ezzel igencsak magára vonta a learn-2-earn kriptoszektor figyelmét. A Bitcoin háza...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!