Snoop Dogg NFT útlevele virtuális rajongói túrát kínál

-

Snoop Dogg virtuális útlevelével újra a digitális innovátorok sorába lép, és új hullámokat kavar a Web3 technológia világában.

A rap ikon, Calvin Cordozar Broadus Jr., ismertebb nevén Snoop Dogg, ezúttal egy páratlan lehetőséget kínál rajongóinak, hogy virtuális betekintést keresztül betekintést nyerjenek az életébe a turnékon keresztül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a forradalmian új Non-Fungible Token (NFT) projekt, a Snoop Dogg Útlevél Sorozat, túllép a hagyományos rajongói kötelékek határain.

Ehelyett az útlevéllel rendelkezők különleges tartalmakhoz férhetnek hozzá Snoop Dogg turnéiból, beleértve a kulisszák mögötti felvételeket, fotókat és számos más előnyt.

A jövő digitális merchandisingjának úttörője Snoop Dogg mindig egy lépéssel a többiek előtt jár, és ezt az erőfeszítést a digitális merchandising jövőjének természetes előrelépéseként látja.

Egy nyilatkozatában reményét fejezte ki, hogy az innovatív lépése más művészeket is ösztönözhet hasonló utak felfedezésére.

A rap mogul elmondta, hogy mindig is szeretne „előre haladni” és ezt az új kezdeményezést a digitális rajongói kapcsolattartás jövője felé tett lépésként tekinti.

Ez a forradalmian új projekt a Transient Labs-szel való partnerség eredménye, ami egy Web3 platform, ismert a blockchain technológia innovatív kihasználásáról.

Chris Ostoich, a Transient Labs COO-ja, izgalmát fejezte ki a Snoop-pal való együttműködés kapcsán, amely összekapcsolja az előadó erős márkaértékét a jövőbe tekintő technológiával.

Snoop Dogg kitartása a Web3 világában Snoop Dogg kalandja az NFT-k és a Web3 világában nem új jelenség.

2021-ben felfedte magát az „Cozomo de’ Medici” néven ismert névtelen NFT-gyűjtők között, akinek a tárca értéke akkoriban becsülték 17,6 millió dollárra.

Snoop a saját NFT-gyűjteményét is felhalmozta, és együttműködött az ikonikus Eminemmel a Bored Ape Yacht Club NFT-k gyűjteményének bemutatásában, aminek együtt jártak a MTV Music Awards-on történt fellépéssel.

Március 6-án a rap ikon újabb mérföldkővel gazdagodott digitális portfóliójában.

Mint kiderült, ő a Shiller nevű Web3-alapú élő streaming platform társalapítója, egy olyan közös vállalkozásban, amelyet Sam Jones, a technológiai vállalkozóval hoztak létre.

A platform, ami egy újabb lépés a Web3 világában, a valós idejű streaming tartalmakat ötvözi a legmodernebb technológiával.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A folyamatosan változó digitális technológia világában a Snoop Dogg Útlevél Sorozat bizonyíték arra, hogy Snoop folyamatosan törekszik az innovációra, és mindig lépést tart az újításokkal.

Ezen különleges rajongói kapcsolat-kiépítési módszer révén Snoop követői bepillantást nyernek az életébe a turnékon, és új korszakot indítanak el az előadó és a rajongók közötti interakcióban, ami meghaladja a fizikai határokat, és valóban megtestesíti a Web3 etoszát.


Olvastad már? Minden, amit a Uniswap legújabb frissítéséről tudni lehet

Kiemelt kép: enola.be

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A veterán befektető megjósolja a PEPE masszív rallyját

A PEPE, a népszerű mém ihlette kriptopénz az elmúlt 24 órában jelentős emelkedést produkált. A PEPE árfolyama 16,95%-kal emelkedett, így a jelenlegi értéke 0,000001112 dollár. Ennek az...

A Raboo 100-szoros növekedését jósolják az indulás után. Az USDT és USDC árai stabilak maradnak

Vendégbejegyzés Az USDT és USDC stablecoinok olyan befektetési alternatívák, amelyek nem szenvednek akkora ingadozást, mint más kriptoeszközök, például a mémcoinok. Míg a stabilitást sok befektető értékelheti, éppen...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.21.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) ára olyankor mutatott erőt, amikor a Bitcoin és az Ethereum árai egy nagyon szűk tartományon belül konszolidálódtak. A legújabb bikás lökés a...

Ha az amerikaiak elveszik az ottani oroszok vagyonát, az alááshatja a világ pénzrendszerét

Az Egyesült Államok Képviselőháza által nemrégiben jóváhagyott Rebuilding Economic Prosperity and Opportunity (REPO) törvény értelmében az amerikai elnök hatáskört kapna az Amerikában lévő orosz vagyon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!