Egy válás során sem mindegy, hogy ki mennyi bitcoinnal rendelkezik

-

New Yorkban egy válófélben lévő házaspár ügye újabb fordulatot vett, mikor a könyvelők megállapították, hogy a férj rendelkezik 12 bitcoinnal, amelyet nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

A feleség 10 évnyi házasság után döntött úgy, hogy ideje válni, és elosztani a közös vagyont.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Sarita álnéven nyilatkozó háziasszony elmondta a CNBC riportereinek, hogy a férje évente 3 millió dollárt keres, és ezért döntött úgy, hogy egy szakértő könyvelővel is átnézeti a vagyoni helyzetükről elérhető információkat.

A könyvelőre költött pénz minden esetre megtérülni látszik, hiszen nagyjából 500 ezer dollárnyi, 12 bitcoint találtak a férj egyik, egyelőre ismeretlen kriptotárcájában.

A feleség elmondta, neki fogalma sem volt erről.

„Meg sem fordult a fejemben, hogy bitcoinnal is rendelkezhet, hiszen sosem beszéltünk erről, sosem került szóba, mint befektetési lehetőség. Határozottan sokkoló volt számomra.”

Az eljárás eredményeként a férj kénytelen lesz megválni a coinjai egy részétől.

A kriptobefektetések nyomon követése egyszerűbb, mint a fiat pénzek követése, hiszen a blokklánc nyilvánosan tárolja a tranzakciós történetet, és azt külső szereplő nem módosíthatja, nem írhatja felül.

A kriptoipar persze a házasságok más területén is feltűnhet, mégpedig a metaverzumban tartott esküvők esetén.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez a megoldás az utóbbi években kifejezetten népszerűvé vált, a világ számos párja döntött úgy, hogy egy virtuális valóságban is megtartják az esküvőjüket, és 2021 után különösen megugrott ennek a trendnek az elterjedtsége.

Így akár a távol élő barátok és családtagok is részt tudnak venni az eseményen, ha fizikailag nem lehetéges valamiért.

Olvastad már? A Bitcoin Ordinals díjai április óta 700%-ot robbantak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Futurisztikus futópad lehet a virtuális valóság kulcsa

A Disney Imagineers csapata ideális készüléket alkotott a metaverzum számára, egy 360 fokos futópadot, amely távirányítóval, fizikai mozgással vagy gesztusokkal vezérelhető. Az Egyesült Államokbeli YouTuber...

Megérkezett a recesszió az USA gazdaságába

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvek szerzője aggasztó figyelmeztetést fogalmazott meg, mivel szerinte az USA gazdasága jelenleg depresszióban van. A gyenge gazdasági növekedésre hivatkozva Kiyosaki...

Az ETH kezd magához térni a csütörtöki megrázkódtatásából

Az Ethereum (ETH) értéke az elmúlt 24 órában majdnem 1%-ot növekedett, és péntek kora délután 3129,64 dolláron kereskedett. Csütörtökön még bő 5%-os csökkenés miatt kaptunk...

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!