A MicroStrategy hozzákapcsolta a céges email-címeket a Lightning Network-höz

-

A MicroStrategy vezetője, Michael Saylor a saját munkahelyi email címéhez rendelte hozzá a Bitcoin második rétegű protokollját, így már közvetlenül tud utalásokat fogadni.

Saylor a Twitteren osztotta meg screenshotok segítségével, hogy a saját címére, a [email protected] címre satoshikat küldtek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A címek integrációját a Lightning Address protokoll teszi lehetővé, amely használatával az egyedi internetes azonosítókat, például email-címeket tényleges tárcacímként is lehet használni, a hosszú karaktersorok vagy a QR-kódok helyett.

Azt egyelőre nem tudni, hogy csak Saylor személyes címére lett-e ez beállítva, vagy a MicroStrategy többi céges fiókján is elérhetővé tették ezt a funkciót.

A Lightning Network egy népszerű második rétegű protokoll a Bitcoin hálózatán, amely képes arra, hogy másodpercenként több millió tranzakciót dolgozzon fel, 1 satoshi alap tranzakciós díj alkalmazása mellett.

Saylor a MicroStrategy alapítója és jelenlegi elnöke, és ő volt az, aki a vállalat bitcoin-startégiáját kidolgozta, az első vásárlást lefolytatta.

A jelen pillanatig a cég 140 ezer bitcoint vásárol, amely a jelenlegi árfolyamon körülbelül 4,17 milliárd dollárba kerül.

A cég 2021 márciusa óta vesz coinokat, és az eddigi átlagos beszerzési ár a 29800 dollár környékén jár.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A BTC jelenlegi árfolyama 30.200 dolláron áll a cikk írása pillanatában, így ha el akarnák adni, akkor a cég valamivel több, mint 1% veszteséget realizálna.

A közelmúltban, a 30 ezer dolláros árfolyam átlépésénél viszont profitot tudtak volna elérni.

A sajtóban természetesen felmerült a kérdés, hogy vajon a cég többi email-címe is alkalmas-e pénzküldésre, de a MicroStrategy hivatalosan egyelőre nem kommentálta ezt.

zeta

Olvastad már? Bobby Lee, a Bitcoin veterán optimista a Bitcoin jövőjével kapcsolatban

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Botrányos titkok derültek ki a Binance tőzsdéről

A Binance kiemelkedő szereplőként hivatkozik magára, gyakran a rivaldafénybe kerülve mind eredményei, mind a kapott kritikái miatt. Az alapítástól kezdve a közelmúltig a cég intenzív...

A 68 millió dolláros Bitcoin-csalás mögött álló hacker fel akarja venni a kapcsolatot az áldozattal

A 68 millió dolláros címcserés csalást elkövető hacker az Ethereum blokkláncon keresztül kéri az áldozatot, hogy vegye fel vele a kapcsolatot, és adja meg a...

A Dogecoin támogatói most Mog Coin és Raboo zsákmányolnak, mivel a kriptopiaci szakértők masszív megtérülést jósolnak

Vendégbejegyzés A mémőrület epikus visszatérésre készül a kriptopiac újraéledése után. Ezúttal azonban a Dogecoin támogatói más mém érméket választanak, mint például a Mog Coin és a...

A bitcoin árfolyama 1 millió dollár lehet 2030-ban

A Twitter alapítója, Jack Dorsey bizalmat szavaz a bitcoinnak, és 2030-ra 1 millió dollár feletti árfolyamot jósol. A Pirates Wires műsorában szerepelve a bitcoin jövőbeli...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!