Elindult a Binance első ugandai kriptovaluta váltója

-

A Binance vezető kriptovaluta váltó október 24-én elindította első ugandai kripto-fiat váltóját – olvasható a Medium hivatalos közleményében.

Olvastad már? A Bitmain és a Binance vezetői kína leggazdagabbjai között

 

A Binance Uganda, a vállalat első ugandai kriptotőzsdéje hivatalosan is elérhetővé vált a felhasználók számára, lehetővé téve, hogy a két vezető kriptovalutát – Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) – a helyi ugandai shilling (UGX) ellenében vásárolhassák meg.

Forrás: wikimedia.com

Múlt héten a cég már bejelentette a nyitás várható időpontját. Október 24-i bejelentésében a vállalat azt állítja, hogy a Binance Uganda lehet az első lépés az országban a kriptopiac terjesztéséhez, és egy „kriptovalutákat jobban befogadó ökoszisztéma kialakításához”.

Egy korábbi, október 22-i bejelentés alapján a felhasználók az ugandai rendszerben november 24-ig járulékos költségek felszámítása nélkül kereskedhetnek. Az időszak letelte után a Binance 0,1 százalékos kereskedelmi díjat számít majd fel, az október 24-i nyilatkozat azonban nem tesz említést a díjmentes opcióról.

A tőzsdével kapcsolatos közleményt követően a Binance bejelentette, hogy a közelmúltban 500.000 dollár értékben adományozott Ugandának jótékonysági részlegén, a Blockchain Charity Foundation-ön (BCF) keresztül.

A nyilatkozat szerint szerint az afrikai ország kripto-fiat váltójának elindítása része a vállalat által kitűzött, kontinensen megvalósítandó blokkláncfejlesztési célok megvalósításának és a technológia elterjesztésének is.

A Binance jelenleg a legnagyobb kriptováltó a kereskedelmi volument tekintve, amely a cikk írásakor 684 millió dollár volt. A vállalat még júniusban jelentette be, hogy egy ugandai egységének létrehozásán dolgozik.

Szintén júniusban tette közzé a vállalat Máltán megvalósítandó terveit, amelyekben egy független kriptotőzsde lehet segítségére. A bejelentést követően a Binance együttműködési nyilatkozatot írt alá a Máltai Értéktőzsde finanszírozás-technológiai és digitális vagyontárgyi ágával, egy új biztonsági token kereskedelmének elindítása miatt.

A japán szabályozó figyelmeztetését követően a Binance bejelentette, hogy megnyitotta kihelyezett irodáját Máltán, amelyet a „blokklánc-sziget” néven is emlegetnek.

A közelmúltban a vállalat befektetett a Temasek Holdings szingapúri székhelyű befektetési társaság projektjébe, hogy ezzel is támogassa a társáság által szeptemberre tervezett szingapúri kriptovaluta váltó megvalósulását.

Október elején pedig, Zhao Changpeng, a cég vezérigazgatója bejelentette, hogy minden egyes jegyzési igényt benyújtó altcoin jegyzési díját teljes mértékben jótékony célokra fordítják, miután rengetegen túlzottan magas díjak felszámításával vádolták őket.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép estéd!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!