Mi a Morning Star gyertyaformáció ?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Morning Star

A Morning Star gyertya egy három gyertyából álló bikás minta, amely a piac megfordulását jelzi, amely a csökkenő trend alján jelenik meg.

A lefelé irányuló lendület lelassulását mutatja, mielőtt egy nagy bikás elmozdulás megalapozza egy új emelkedő trendet.

A megfordulások helyes észlelése döntő fontosságú a pénzügyi piacokon való kereskedés során, mivel ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy vonzó szinteken lépjenek be egy esetleges trendforduló legelején .

Morning Star

A kereskedők gyakran keresik a határozatlanság jeleit a piacon, ahol az eladási nyomás alábbhagy, és kissé laposra hagyja a piacot.

Itt figyelhetők meg a Doji gyertyák , ahogy a piac ugyanazon a szinten vagy nagyon közel azonos szinten nyílik és zár.

Ez a határozatlanság megnyitja az utat egy bikás lépéshez, mivel a bikák értéket látnak ezen a szinten, és megakadályozzák a további eladásokat.

A bika gyertya megjelenése a Doji után ezt a bikás megerősítést adja.

Morning Star

MI LESZ AZ EVENING STAR?

A Morning Star bikás változata az evening start , és potenciális fordulópontot jelent egy emelkedő piacon.

A Morning Star-ra alkalmazott elemzés megvalósítható az Estcsillaggal is, de az ellenkező irányt fogja mutatni.

HOGYAN LEHET AZONOSÍTANI A HAJNALCSILLAGOT GRAFIKONOKON?

A Morning Star azonosítása a grafikonokon többet jelent, mint a három fő gyertya azonosítását.

Amire szükség van, az az, hogy megértsék a korábbi ármozgást, és azt, hogy a minta hol jelenik meg a meglévő trenden belül.

Meglévő csökkenő trend kialakítása : A piacnak alacsonyabb csúcsokat és mélypontokat kell mutatnia.

Nagy bika gyertya : A nagy bika gyertya a nagy eladási nyomás eredménye és a meglévő csökkenő trend folytatása. Ezen a ponton a kereskedőknek csak a rövid ügyleteket kell keresniük, mivel még nincs bizonyíték a visszafordulásra.

Kis bika/medve gyertya : A második gyertya egy kis gyertya – néha Doji gyertya –, amely a fáradt csökkenő trend első jele. Gyakran ez a gyertya rés alacsonyabb, mivel ez teszi az alsó alacsony. Nem számít, hogy a gyertya bikás vagy medvés , mivel itt a fő dolog az, hogy a piac némileg bizonytalan.

Nagy bikás gyertya : Az új vásárlási nyomás első igazi jele ebben a gyertyában mutatkozik meg. A nem devizapiacokon ez a gyertya az előző gyertya zárásához képest felfelé mutat, és egy új emelkedő trend kezdetét jelzi.

Következő árművelet : Sikeres visszafordulás után a kereskedők magasabb csúcsokat és mélypontokat figyelnek meg, de mindig kezelniük kell a sikertelen mozgás kockázatát a jól elhelyezett ⦁ stopok használatával .

Morning Star

HOGYAN KERESKEDJÜNK A HAJNALCSILLAG-MINTÁVAL

A konzervatívabb kereskedők késleltethetik a belépést, és megvárhatják, hogy lássák, emelkedik-e az árfolyam.

Ennek azonban az a hátránya, hogy a kereskedő sokkal rosszabb szinten léphet be, különösen a gyorsan változó piacokon.

A célokat az ellenállás korábbi szintjeire vagy a korábbi konszolidációs területre lehet helyezni.

A megállók a legutóbbi mélység alá helyezhetők, mivel ennek a szintnek a megszakítása érvénytelenítené a visszafordulást.

Mivel a devizapiacon nincsenek garanciák, a kereskedőknek mindig megbízható kockázatkezelést kell alkalmazniuk , miközben fenntartják a pozitív kockázat/nyereség arányt .

A Morning Star devizapiacokon történő kereskedése során az árfolyam nagyon ritkán lesz rés, mint a részvényeknél, így a három gyertyás minta általában nagyon közel nyílik az előző záró szinthez.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Futurisztikus futópad lehet a virtuális valóság kulcsa

A Disney Imagineers csapata ideális készüléket alkotott a metaverzum számára, egy 360 fokos futópadot, amely távirányítóval, fizikai mozgással vagy gesztusokkal vezérelhető. Az Egyesült Államokbeli YouTuber...

Megérkezett a recesszió az USA gazdaságába

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvek szerzője aggasztó figyelmeztetést fogalmazott meg, mivel szerinte az USA gazdasága jelenleg depresszióban van. A gyenge gazdasági növekedésre hivatkozva Kiyosaki...

Az ETH kezd magához térni a csütörtöki megrázkódtatásából

Az Ethereum (ETH) értéke az elmúlt 24 órában majdnem 1%-ot növekedett, és péntek kora délután 3129,64 dolláron kereskedett. Csütörtökön még bő 5%-os csökkenés miatt kaptunk...

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!