A Microsoft a Web3 pénztárca-integrációval kecsegtet

-

A Microsoft azon dolgozik, hogy Web3 tárcát építsen be az Edge böngészőjébe.

A pletykák szerint a vállalat a kripto és az NFT felé hajlik, és a teljes debütálás még az év vége előtt várható.

Egy március 17-i Twitter-szálban egy Albacore néven azonosított felhasználó közölte a frissítés hírét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A frissítés a kripto közösségeket fogja megcélozni

A Twitter-felhasználó megosztotta a Microsoft legújabb frissítését, miközben megjegyezte, hogy ez egyike a cég azon kevés megkérdőjelezhető frissítéseinek.

Bár a téma általánosságban nem volt túl lelkes az új frissítéssel kapcsolatban, a frissítés üdvözlendő lehet a kriptoközösségek számára.

Albacore képeket osztott meg, amelyek a böngészőbe ágyazott Web3-támogatott pénztárca felületét mutatták.

Az első képernyőképen egy üzenet volt látható, amelyben a Microsoft arra buzdította a felhasználókat, hogy teszteljék a funkciót.

A vállalat megjegyezte, hogy szeretné, ha a felhasználók tesztelnék a Web3-kompatibilis pénztárcát, és őszinte visszajelzéseket adnának, mivel a fejlesztést folytatni kívánják.

Ha ez a képernyőfotó alapján lehet következtetni, akkor a vállalat a jövőben ki fogja vezetni a nem custodializált pénztárcát.

Ez azt jelenti, hogy a Microsoft nem fogja birtokolni a felhasználók kulcsait és jelszavait. Ez azt is jelenti, hogy a tárca a böngészőben lesz, nem pedig egy telepíthető bővítményben.

A Microsoft célja, hogy még több felhasználót csábít el az új frissítéssel

A téma további képei azt mutatják, hogy a felhasználók a böngészőt digitális eszközök vásárlására és eladására is használnák.

A képernyőkép a Coinbase-szel és egy másik féllel való partnerséget is ígérte, mint beépített weboldalakat, ahol a felhasználók minden kriptoval kapcsolatos tevékenységüket elvégezhetik.

Ami az NFT-ket illeti, a böngésző felszólítása tisztázta, hogy a felhasználóknak különböző platformokhoz lenne hozzáférésük a digitális műalkotások megvásárlásához, amelyeket a böngésző rendez és szervez.

A Microsoft legújabb frissítése azt hivatott biztosítani, hogy a jelenlegi felhasználói körénél több felhasználót szólítson meg, mivel igyekszik megelőzni más böngészőket, például a Chrome-ot és a Safarit.

Microsoft
Forrás: oberlo.com

Összehasonlításképpen: a Chrome a legelterjedtebb böngésző, a piaci részesedés több mint 60%-ával, míg a Safari a második helyen áll mindössze 18,7%-kal.

Az Edge a harmadik helyen áll, alig több mint 4%-os részesedéssel. A Microsoft februárban jelentette be, hogy a felhasználók már az Edge és a Bing böngészőkön keresztül is elérhetik a ChatGPT-t.

Olvastad már? A Coinbase új kriptokereskedelmi platformot tervez nyitni a tengerentúlon

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a kriptopiac?

A kriptopiac hatalmas lendületet vett, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó emelkedést tapasztalt. A teljes piaci kapitalizáció 2,80%-kal ugrott meg, és május 3-án elérte a...

Májusban 5-10X: A top kereskedők kripto választásai a spekulatív nyereségek számára

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca gyorsan fejlődik, és új lehetőségek jelennek meg a jelentős nyereségre vágyó kereskedők számára. Miközben a bikafutás 2024-ben kibontakozik, a hozzáértő kereskedők kiemeltek egy...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 05.03.

Prémium Ethereum (ETH) Mivel a piaci hangulat megváltozott az elmúlt néhány órában, az Ethereum (ETH) profitált ebből, mivel a napi grafikonja zöldre váltott. A legutóbbi emelkedés azonban lehet,...

Még két hónapig szünetelhet a bitcoin árfolyam-emelkedése

A bitcoin felezéstől széles körben azt várják, hogy pozitív hatással lesz a kriptovaluta árára, de az elemzők rövid távon arra számítanak, hogy a helyzet nem...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!