Hirtelen növekedés történt a Shiba Inu árfolyamán – mi lehet az oka?

-

Az Ethereum-bálnák továbbra is hatalmas mennyiségben halmozzák a SHIB-et, és a Shiba Inu a top 100 bálna által az egyik legtöbbet kereskedett coin.

A legnagyobb Ethereum-bálnák 635,6 millió dollár értékű Shiba Inu tokent tartanak a tárcájukban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Shiba Inu árfolyama a 38,2%-os Fibonacci retracement szintről pattanhat vissza, akár a 0,00001239 dollárig.

Továbbra is halmozzák Ethereum-bálnák a Shiba Inut, az ökoszisztéma második legnagyobb mémérméjét.

A SHIB az Ethereum-blokklánc 100 legnagyobb bálnája körében az első tíz legtöbbet kereskedett kriptovaluta között van.

Ez tovább táplálhatja a SHIB bullish narratíváját, és feljebb viheti a mémérme árfolyamát.

Az Ethereum-bálnák hatalmas nyereséget látnak a Shiba Inuban

A Shiba Inu az Ethereum bálnák által tartott tokenek közül a harmadik legjelentősebb, az ETH és a Tether (USDT) stabilcoin után.

Az Ethereum hálózat 100 legnagyobb bálnája átlagosan 6,16 millió dollár értékű SHIB-et tart, vagyis átszámítva 504,69 milliárd tokent.

A Whalestats kriptoaggregátor adatai alapján a Shiba Inu a legnagyobb pozícióval rendelkező token a dollárérték alapján.

A bálnaaktivitás nemrég, január 17-én érte el csúcspontját. Ennek a mérőszámnak a kiugrása általában medvésnek számít az eszköz árfolyamára nézve, azonban a Shiba Inu kritikus szinten van, és a szakértők a Dogecoin-gyilkos fellendülését jósolják.

A Shiba Inu ára a közelmúltbeli csökkenés után fellendülésre készül

A kriptopénz december 29-én kitört a hosszú távú csökkenő trendjéből. Ezzel a Dogecoin-gyilkos esetében véget ért a hónapról hónapra tartó csökkenő trend.

A SHIB nem tudta átlépni az ellenállást az 50%-os Fibonacci retracement szintnél a felfelé irányuló trendben az egynapi árfolyamgrafikonon.

A négyórás árdiagramon a Shiba Inu az 50%-os Fibonacci retracement szintről zuhant le.

Shiba Inu

A relatív erősség index (RSI), egy momentumindikátor 71,20-as értéket mutat, ami azt jelenti, hogy a SHIB a túladott területen van.

Ha a 70-es szint alá esik, az eladásra utaló jel lesz, és a visszahúzódás kezdetét jelezheti.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Shiba Inu 50 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alulról keresztezte a 200 napos EMA-t, egy bullish „Golden Cross” formájában az árfolyamgrafikonon 2023. január 10-én.

Az Ethereum blokkláncon a bálnaaktivitás közelmúltbeli csökkenésével a Shiba Inu visszapattanhat az árfolyam eséséből, és elérheti a 0,00001250 dolláros szintet.

Olvastad már? Nexo Card rövid ismertetője

Forrás: fxstreet.com

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!