Vitalik Buterin: „az ár helyett a technológiára koncentráljatok”

-

Miközben a kriptopénzek medvepiaca továbbra is tombol, az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin úgy vélekedett, hogy a kriptopénz közösségnek a kriptopénzek árai helyett a technológiára és az alkalmazási rendszerre kellene összpontosítania.

A technológia miatt részt venni benne „jelentős és pozitív” irányú kulturális hozzáállást jelent ahhoz képest, hogy a potenciális pénzügyi nyereség kedvéért legyünk benne.

Februárban Buterin azt mondta, hogy a kriptopénzfejlesztők örülnek egy új medvepiacnak.

Az emelkedő kriptopiaci árak hatalmas figyelmet vonzanak egy bikapiacon, ahol a kapzsiság és a féktelen spekuláció veszi át a vezető szerepet.

Amint az árak összeomlanak, a spekulánsok hajlamosak elhagyni a piacot, és az fejlesztők azok, akik jellemzően maradnak a zord időszakban is.

Ezért van az, hogy egyes józan gondolkodású iparági vezetők valójában örülnek a csökkenő áraknak, mivel a medvepiacok idején jellemzően rengeteg izgalmas projekt jelenik meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ahogy Buterin elmagyarázta, a fenntarthatatlan kriptoprojektek általában elesnek a medvepiacok idején, a minőség felülkerekedik a mennyiség felett.

Bár a magas árak sok embert boldoggá tesznek, a kanadai programozó szerint rengeteg felesleges spekulatív figyelmet is vonzanak.

A kriptopénzek piaca súlyos összeomlást szenvedett el, a Bitcoin és a főbb altcoinok ára több mint 70%-kal zuhant.

Az ágazat az FTX tőzsde látványos összeomlását követően továbbra is mélyponton van, ami egyes szkeptikusok szerint egy teljes jégkorszak kezdetét jelentheti.


Olvastad már? A Nobel-díjas Paul Krugman az örök Blockchain télre figyelmeztet

Forrás: u.today

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy kutya, egy kolbász és az MI keverékeként egy furcsa MI érme született

A mém érme-őrület kellős közepébe toppant be a WienerAI (WAI), és a kriptopiac tárt karokkal üdvözölte. Nem vitatott, hogy ez a legfrissebb szenzáció, mely egyesíti...

Ez az elemző azt mondja, hogy el kell adni a BTC májusban, és távozni kell

A kriptovaluták májusban történő eladásának kumulatív hozama több mint 1000%-kal meghaladta a szeptemberi vagy az év bármely más időszakában történő eladást. Nic Puckrin, a Coin Bureau...

A Bitcoin ára lehet, hogy erre a szintre esik, mielőtt bikafuttatásba kezdene

Ahogy a Bitcoin és a teljes kriptopénz piac továbbra is medvés tendenciát mutat, a Titan of Crypto neves technikai elemzője azt mondta, hogy a BTC...

A kriptopiac zúzása – Mi a legjobb belépési pont a nyári altcoin szezon előtt?

Vendégbejegyzés A kriptopiac legutóbbi visszaesése miatt a befektetők keresik az ideális pillanatot a beszállásra. Sokak szerint a nyár előtti időszak remek lehetőségeket tartogathat, különösen az altcoinok esetében,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!