Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

-

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát.

A felhasználóknak így lehetősége lesz, hogy a BNB hálózaton létező tokenekkel kereskedhessenek, azokat listázhassák az oldalon.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Dappradar nyilvántartása alapján az OpenSea eddigi összes forgalma már elkerülte a 33 milliárd dollárt.

A piacon az Ethereum mellett más blokkláncok is elérhető, ezek a Solana, Klaytn, Arbitrum, Optimism, Avalanche, és a Polygon.

Ehhez a társasághoz csatlakozik a Binance Chain, és így a láncon lévő NFT-k kereskedhetővé válnak a piactéren.

Az OpenSea csapata várhatóan még az idei évben elérhetővé teszi a BNB Chain hálózatát, minden funkciót biztosítva a felhasználók számára, amelyet a többi láncon is megkapnak.

Az OpenSea üzletfejlesztési vezetője, Jeremy Fine a bejelentés kapcsán elmondta, az OpenSea továbbra is keresi a bővítési lehetőségeket, hogy a felhasználók legszélesebb rétege számára tudjon szolgáltatásokat nyújtani.

„A saját Seaport protokollunknak köszönhetően nagy örömmel tudjuk bevezetni más blokkláncok támogatását a piacon, többek között a Binance Chain hálózatát is. Ezzel a lépéssel lehetővé tesszük, hogy az alkotók még nagyobb közönséget érjenek el, bármely láncot is részesítik előnyben. Ezzel növelni szeretnénk az OpenSea felhasználóinak az elégedettségét.”

A rendelkezésre álló statisztikák alapján a BNB jelentős mértékű napi aktivitást szolgál ki.

A cryptoslam.io elemzői rámutattak, hogy a hálózat a teljes NFT-piaci forgalom tekintetében jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el.

Az eladási volumen az elmúlt hét nap során 26,71%-kal nőtt, és ez összesen körülbelül 826 ezer dollárt tett ki.

Ha a havi statisztikákat nézzük meg közelebbről, akkor látható, hogy a BNB harminc napos forgalma eléri a 4,9 millió dollárt, és összesen 180720 tranzakciót végeztek el a felhasználók a platformon.


Olvastad már? Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!