Bemutatták Sir Anthony Hopkins saját NFT-kollekcióját

-

A gyűjtemény ezer eredeti filmművészeti alkotást tartalmaz, amelyeket a színész díjnyertes karrierje ihletett. A tokeneket alig 10 perc alatt eladták.

Az Orange Comet Inc, egy NFT és Web3 fókuszú tervezőügynökséggel együttműködésben létrehozott kollekció az OpenSea leírása szerint „a karakter-archetípusok egyéniségét ragadják meg, amelyeket Sir Anthony Hopkins illusztris filmes karrierje során megformált, és erőteljes energiát merítenek a művészetéből”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A kreatív látványtervek és animációk olyan nevekkel rendelkeznek, mint „A bolond”, „A szerető”, „Az uralkodó”, „A lázadó”, „Az adakozó” és „Az örökkévaló”.

Mindegyik a hollywoodi színész karrierje során játszott különböző karaktereket képviseli.

Az Orange Comet azt állította, hogy a kollekció eladása az OpenSea történetében a leggyorsabb volt, bár más forrás nem tudta megerősíteni ezt az állítást.

Az ünnepelt színész egy tweetben köszönte meg az NFT közösségének az élményt, és elmondta, hogy még mindig nem tudja elhinni a kollekció sikerét.

Az egyedi, 990 darab NFT-hez véletlenszerűen kiválasztott segédprogramok járnak, kezdve attól, hogy dedikált álomképes művészeti könyveket kapnak a színész festményeivel és rajzaival, egészen az Anothony Hopkinsszal folytatott személyes beszélgetésekig Zoomon keresztül, és a véletlenszerűen kiválasztott, személyre szabott NFT-ket Hopkins üzenetével.

Olvastad már? Azonnali banki utalásos befizetés válik elérhetővé a MetaMaskon

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) tőkebeáramlása elhalványul a Bitcoinhoz (BTC) képest

Az Ethereum tőkebeáramlása nem tudta követni a bitcoinban tapasztalt növekedést, ami a befektetői érdeklődés eltérését mutatja. A jelenleg zajló ciklus során a BTC és az ETH...

A Bitget elemzője megjósolja a bikapiac következő csúcsát

A BTC és az ETH implikált volatilitása az opciós piac szemszögéből nézve jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, különösen az egy hónapon belül lejáró opciók esetében,...

A kis befektetésektől a korai nyugdíjazásig – Hogyan építsd fel álmaid kriptoportfólióját 2024-ben?

Vendégbejegyzés Az erős kriptoportfólió felépítése pénzügyi szabadsághoz és a korai nyugdíjba vonulás lehetőségéhez vezethet. A 2024-es bikafutás jelenleg is zajlik, a hozzáértő befektetések aktuálisabbak, mint valaha. Ebben az...

Az Ethereum 3.000 dollár körül küzd, mivel a short pozíciók megugrottak

A május 7-én tapasztalt árfolyamcsökkenés után az Ethereum (ETH) több likvidálást tapasztalt a long pozíciókban. Következésképpen több kereskedő döntött a short pozíciók mellett. A megnövekedett shortolási...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!