Nem csinált ralit az Ethereum Merge, 30 milliárd dollár hagyta el a piacot

-

A kriptopénzpiac még mindig reagál a történelmi Ethereum (ETH) Merge eseményre, amely a blokklánc konszenzusmechanizmusát Proof-of-Stake-re (PoS) változtatta.
Annak ellenére, hogy az eseményt bullishként emlegették, 24 órával később a kriptopiac tőkekiáramlást regisztrál, amelyet más tényezők, például az egekbe szökő infláció felülmúltak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Szeptember 16-án a globális kriptopiac kapitalizációja 958,83 milliárd dollár volt, ami körülbelül 3,2%-os vagy 32,24 milliárd dolláros csökkenést jelent a szeptember 15-én regisztrált 991,07 milliárd dollárhoz képest.

Egynapos globális kriptopiaci kapitalizációs grafikon. Forrás: CoinMarketCap.

A merge előtt a kriptopiac egy része azt vetítette előre, hogy az esemény valószínűleg az Ethereum árfolyamát az egekbe repíti majd.
24 órával később azonban eddig egyik előrejelzés sem vált valóra, az ETH-val a cikk írásakor 1400 dolláron kereskedtek, ami közel 10%-os esést jelent az adott időszakban.

Ethereum 1 napos árfolyamgrafikon. Forrás: CoinMarketCap.

Hasonlóképpen a Bitcoin (BTC) is a mínuszban van, a lélektani 20.000 dolláros szint alá esett. A cikk írásakor a kriptót 19.700 dolláron értékelték.

Olvastad már? A gazdasági visszaesés közepette is virágzik a web3 szerencsejáték-ipar

Forrás: finbold.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!



Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana (SOL) hamarosan 360 dollárra emelkedhet?

A Solana, amelyet gyakran „Ethereum-gyilkosnak" neveznek, folyamatosan emelkedik, dacolva a piaci trendekkel, és a kriptopénzek világában jelentős szereplővé vált. Idén lenyűgöző, 732,20%-os emelkedést produkált, ami...

Book Of Meme (BOME) árfolyam elemzés 05.08.

Prémium Book Of Meme (BOME) A kriptopiac vezetője, a Bitcoin árfolyama továbbra is a 62.500 dolláros határ közelében lebeg, aminek következtében a hét eleje óta a top...

Ethena (ENA) árfolyam elemzés 05.08.

Prémium Ethena (ENA) A kriptoipar továbbra is vegyes árfolyammozgást mutat a piaci áringadozás növekedése közepette. Ráadásul az altcoinok vezére, az Ethereum árfolyama továbbra is küzd, hogy az árfolyamot...

A világ egyik leghíresebb nagybefektetője szerint a dollárnak nincs alternatívája

A Berkshire Hathaway, a világ egyik legnagyobb befektetési cégének az elnöke és vezérigazgatója vasárnap a cég éves közgyűlésén számos témáról osztotta meg a gondolatait. Ezek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!