A gazdasági visszaesés közepette is virágzik a web3 szerencsejáték-ipar

-

A Dappradar által készített friss jelentés szerint a web3 játékiparnak augusztus 1. óta sikerült 750 millió dollárt összegyűjtenie a kriptopiaci visszaesés ellenére, és több fontos projekt is pozitív számokat regisztrált az eladások és az aktivitás tekintetében.
A jelenlegi gazdasági visszaesés, amely a hagyományos és a kriptopénzpiacokat érinti, szemmel láthatóan kevésbé volt jelentős hatással a web3 játékágazatra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A web3 játékipar augusztus 1-je óta 748 millió dollárnyi befektetést regisztrált, ami 135%-kal több, mint a júliusban befektetett összeg.
Ez a szám azonban még mindig 19%-kal alacsonyabb, mint a júniusban befektetett mennyiség, amely azt mutatja, hogy az ökoszisztéma még mindig nem állt talpra teljesen.
Ezek közé a befektetések közé tartozik a Gabriel Ledon által a Limit Break nevű új céghez felvett 200 millió dollár, valamint a Temasek 100 millió dolláros befektetése az Animoca Brandsbe.
Az ágazatba a harmadik negyedévben összesen 1,1 milliárd dollárt fektettek be, a becslések szerint a teljes 2022-es év teljes tőkebevonása megközelíti majd a 10 milliárd dollárt.
Ez több mint duplája lenne a 2021-ben befektetett 4 milliárd dollárnak.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Az ágazat tevékenysége és jövője

A jelentés megállapította, hogy a web3 szerencsejáték-ágazat kulcsfontosságú projektjei egészségesek, és néhány mérőszám pozitív fejleményeket mutat.
A virtuális világok területén az összforgalom 28,90%-kal 22 millió dollárra csökkent ugyan, de az eladások száma közel 40%-kal 19 354-re emelkedett, ez azt mutatja, hogy még mindig van kereslet az e projektek által kínált termékek iránt.
A Sandbox, egy Ethereum-alapú metaverzum platform, a múlt hónapban mutatta be a harmadik évadát, amely több mint 90 különböző forrásból származó élményt kínál, többek között a The Walking Dead, Snoop Dogg és a Törpök. Ennek hatására 40%-kal nőtt az aktív tárcák száma a platformon.
A Stepn, a move-to-earn iparág egyik úttörő játéka, a jelentés szerint megőrizte valamilyen fokú népszerűségét, több mint 3 millió havi felhasználóval.
Mindezen aktivitás ellenére a jelentés elismeri, hogy a web3-játékok még mindig nagyon kezdeti stádiumban vannak, és hogy az iparághoz még mindig valamiféle titokzatosság társul.
A jelentés szerint azonban még a hagyományos szerencsejáték-vállalatok alacsony részvétele mellett is úgy véli, hogy ha ez a növekedés folytatódik, a blokklánc-szerencsejátékok területe nagy eséllyel a web3-környezet egyik legnagyobb iparágává válhat.

Olvastad már? A Galaxy CEO-ja szerint a Fidelity hamarosan kriptóba helyezi az ügyfelek pénzét

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!