Választási eszközt indít a Coinbase a választások előtt

-

A politikamentes irányelveik ellenére a tőzsde közbelép, és a félidős választásokat „a kripto történetének legfontosabbjának” nevezi.

A Coinbase, Amerika legnagyobb kriptopénztőzsdéje ma elindított egy választói regisztrációs eszközt és egy kriptopolitikai oktatási kezdeményezést.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A kezdeményezés olyan forrásokat fog bevezetni, amelyek segítenek a felhasználóknak, hogy képezzék magukat a kriptotémákról, a [választott] képviselőik álláspontjáról és arról, hogyan vehetnek részt a beszélgetésekben” – mondta a vállalat a Decryptnek.

Faryar Shirzad, a Coinbase politikai vezetője egy blogbejegyzésben azt mondta, hogy az idei választások „a legfontosabbak lesznek a kriptó történetében”.


„A novemberben megválasztott vezetők kulcsfontosságú döntéseket fognak hozni a kripto, a blokklánc és a Web3 szabályozásáról” – írta.
„Hangosan és világosan hallottuk ügyfeleinktől, hogy részt akarnak venni ezekben a vitákban, és megbízható forrásokat, eszközöket és támogatást keresnek, amelyek segítenek nekik, hogy meghallgassák őket.”
A Coinbase 2020-ban ellentmondásos módon „apolitikus kultúrát” hirdetett San Franciscó-i irodáiban, amikor George Floyd meggyilkolását követően tüntetések rázták meg az Egyesült Államokat.
A Coinbase munkatársai megkérdezték Brian Armstrong vezérigazgatót, hogy mi a véleménye a Black Lives Matter mozgalomról, de ahelyett, hogy állást foglalt volna, inkább „küldetésre összpontosító vállalatot” hirdetett. Az alkalmazottak 5%-a ezután kilépési csomagot fogadott el, és elhagyta a céget.
Egy évvel később a vállalat jogi vezetője, a Decryptnek azt mondta, hogy a „no politics” mandátum „siker volt”.
A mai blogbejegyzésben hozzátették:

„Nem beszélünk rendszeresen politikáról itt a Coinbase-nél, de mindig is azt mondtuk, hogy részt veszünk a politikai folyamatokban olyan pillanatokban, amikor az a küldetésünkkel kapcsolatos, vagyis a gazdasági szabadság növelésével áll összefüggésben.”

Olvastad már? Javult a kriptogazdaság likviditása a Morgan Stanley elemzője szerint

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.07.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) a kriptoszektor legjobb 5 szereplője közé tartozik, és a Solana egy igazi fordulópontot hozott. A SOL árfolyamának alakulása a tavalyi 10 dolláros...

Fedezze fel a legjobb kriptókat 1 dollár alatt: XRP, DOGE és Raboo a lenyűgöző ROI-ért

Vendégbejegyzés A kriptók világa ismét pezseg, azok után, hogy május elején kibillent a slamasztikából. Az 1 dollár alatti kriptók iránti érdeklődés egyre nagyobb lendületet vesz, mivel a...

Render (RNDR) árfolyam elemzés 05.07.

Prémium Render (RNDR) A kriptoiparban megnövekedett áringadozások ellenére a mesterséges intelligencia (AI) kategória továbbra is erős bikás árfolyam-akciót mutat, jelentős értékelést adva a megfelelő portfóliókhoz. Ráadásul a Render...

Tíz év után aktiválódott egy Satoshi-korszakbeli Bitcoin-cím

Egy több, mint 44 millió dollár értékű Bitcoint tároló tárcát aktiváltak több mint 10 év után. A Whale Alert, egy népszerű, kriptovaluta-tárcák követésére szolgáló applikáció...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!