Sorban a tizedik hét, amelyik esést hoz?

-

A BTC a június 5-i heti zárásig játszott a kereskedőkkel, mivel a BTC ármozgása szorosan utánozta a múlt hétvégét.
A kriptopiac adatai szerint a BTC/USD a cikk írásakor a május 30-i nyitószint körül keringett, mindössze 300 dollárral magasabban, mint hét nappal ezelőtt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A heti gyertya zárásáig hátralévő órákkal a kereskedési pár így megőrizte a kockázatot, hogy egy újabb alacsonyabb mélypontot hoz az árfolyam számára. Ezzel a bitcoin új rekordot döntene az egymást követő „piros” hetek számát tekintve.
A lehetséges kimeneteleket megvitatva a kereskedők véleménye vegyes volt.

„Úgy néz ki, hogy a BTC valószínűleg 28,5k dollár felett fog heti zárást kapni, ami további tartományi PA-t jelentene a következő hétre”tette hozzá a népszerű Twitter-fiók, a Crypto Santa a nap kommentárjaiban.

A BTC/USD továbbra is egy szűk sávban mozgott a hét folyamán, ez a májusi 23.800 dolláros mélypontról való kilábalás óta áll fenn.
Crypto Santa megjegyezte, hogy az Egyesült Államok inflációs adatai a következő napokban esedékesek, ez a májusi fogyasztói árindex (CPI) adat formájában fog megjelenni, amely volatilitást válthat ki, amennyiben az infláció a már most is magas várakozások felett alakul.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

„Az inflációs számok tekintetében még nem dőlt el az elemzők döntése” – mondta Jeffrey Rosenberg, a BlackRock vagyonkezelő portfóliómenedzsere a Bloombergnek.

„Addig nem igazán lehet kivonni a Fed-et abból a feladatból, hogy az első számú prioritásra – az infláció lefaragására – összpontosítson, amíg ez valóban nem kezd határozottan megmutatkozni. Amíg ez nem történik meg, addig nagyon nehéz időszak lesz.”

Az áprilisi fogyasztói árindex 8,3%-os volt, ami tovább növelte az inflációt, amely már az 1980-as évek eleje óta nem látott szinten van.

A Bitfinex kötései „likvidációs katasztrófát” sugallnak

Miközben sokan azt jósolták, hogy a BTC végül újra a májusi mélypontra kerül, a kereskedők egy csoportja feltűnően optimista maradt.
A Bitfinex tőzsdén a BTC-re tett long, áremelkedésre számító tétek a hétvégén folyamatosan emelkedtek, új rekordmagasságot értek el, és zavart keltettek az elemzőkben.
A trend jelentősen felgyorsult a 23 800 dollárig tartó leszúrás után, ami aggodalmakra adott okot, hogy egy likvidálási esemény tovább növelheti a piac törékenységét, ha a BTC/USD lefelé fordulna.

„Ez vagy egy fantasztikus pumpát fog eredményezni … vagy egy likvidációs katasztrófát.”

Olvastad már? A bitcoin hosszú távú hodlerei megkezdték az elosztást

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Christoph Scholz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!