Dubajban is lehet ingatlant venni kriptóval

-

A dubaji székhelyű DAMAC Properties egyik vezetője szerint az ingatlanfejlesztő cégnek az év eleje óta már sikerült 50 millió dollár értékű ingatlanügyletet kötnie kriptovalutákon keresztül.
A vezető szerint azonban kihívásokkal kell szembenézniük, hogy meggyőzze az idősebb generációs döntéshozókat a metaverzum, az NFT-k és a kriptovaluták létjogosultságáról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég vezetője egy interjú során elmondta, hogy azzal, hogy a DAMAC akár bitcoint, akár ethert fogad el fizetőeszközként, megmutatta, hogy vállalatuk milyen messzire hajlandó elmenni annak érdekében, hogy „a legfejlettebb technológiai megoldások előnyeit élvezhesse”.
Amikor az ingatlanügyletek megkötéséhez használt fizetési mechanizmusról kérdezték, a COO elmondta, hogy egy megbízható közvetítőt választottak a tranzakciók megkönnyítésére.

„A fizetési folyamat egy megbízható, az Abu Dhabi Global Market által jóváhagyott pénzügyi közvetítőn, a „Heaven” vállalaton keresztül történik, ahol az ügyfél bitcoinban vagy etherben fizeti ki az ingatlan értékét, mivel ezek a biztonság és a bizalom szempontjából a legtöbbet forgalmazott digitális valuták közé tartoznak, majd a pénzügyi közvetítő átutalja az összeget a digitális pénztárcánkba dirhamban vagy dollárban.”

Sajwani hozzátette, hogy azáltal, hogy cége megbízható pénzügyi közvetítőt alkalmaz, a DAMAC Properties ki tudja küszöbölni az árfolyam-ingadozás kockázatát.
Egy másik jelentés a DAMAC Properties által használt szabályozott közvetítőt a Havyn digitális eszközváltóként azonosította.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A metaverzumhoz való hozzáférés akadályai

Eközben ugyanebben az interjúban a COO beszélt azokról a kihívásokról vagy akadályokról, amelyekkel cége a metaverzumhoz való hozzáférés során szembesül.
Sajwani szerint a feltörekvő technológiák támogatóinak egyik akadálya többek között az, hogy „meggyőzzék a döntéshozók régi generációját, hogy gyors és proaktív lépéseket tegyenek, hogy beruházzanak ebbe az új és ismeretlen világba”.
Továbbá, mivel a metaverzum, az NFT-k és a kriptovaluták még mindig meglehetősen újak, a leendő felhasználóknak először meg kell ismerkedniük ezekkel.
A COO szerint ez azt jelenti, hogy a döntéshozóknak alapos felmérést vagy kutatást kell végezniük, mielőtt elkezdenének befektetni.

Olvastad már? A Binance Labs 500 millió dollárt fektet be web3 startupokba

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az XRP befektetői hangulat a Ripple-SEC ítélet előtt romlik el

A május 3-i emelkedéssel ellentétben a Ripple (XRP) Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) visszaesett. A megjelenési időben észrevettük, hogy a mérőszám 1,16-ról 0,64-re esett. Miközben az érték...

A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak...

A Grayscale kifogyott az eladó bitcoinból, fellélegezhet a piac?

A Grayscale Investments GBTC alapja az első pozitív beáramlási napját könyvelte el, miután a Bitcoin ETF-ek bevezetése óta több mint 17,5 milliárd dollárnyi kriptopénzt dobtak...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.05.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) újabb bikarallyra spekuláltak a befektetők, mivel az árfolyam május 3-án felfelé ívelő lendületet vett. A növekedés azonban visszaesett, mivel a kriptók királyának...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!