A svájci TAG Heuer mostantól kriptopénzeket is elfogad az USA-ban

-

A luxusórákat gyártó TAG Heuer bejelentette, hogy bevezeti az online kriptovaluta-fizetést az Egyesült Államokban élő ügyfelek számára.
A svájci vállalat a Bitpay kriptopénz-feldolgozóval kötött partnerségen keresztül biztosítja az új fizetési lehetőséget.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A luxusórák tervezője és gyártója, a TAG Heuer mostantól kriptovalutát is elfogad a kiváló minőségű termékeiért.
A több mint másfél évszázaddal ezelőtt Edouard Heuer által Svájcban alapított Techniques d’Avant Garde (TAG) a héten közölte, hogy az Egyesült Államokon belüli ügyfelek több kriptopénzzel is megvásárolhatják majd az óráit és kiegészítőit online.
A vállalat sajtóközleményben magyarázta a lépést:

„Mivel egyre több ügyfél használ vagy keres rendszeresen digitális valutákat, a TAG Heuer kulcsszereplője kíván lenni az e-kereskedelem és a kiskereskedelem közelgő átalakulásának.”

Az alternatív fizetési módot a Bitpay kriptofizetési platform segíti. A vásárlók egy tucat kriptovalutát, köztük bitcoint (BTC), bitcoin casht (BCH), ethereumot (ETH) és dogecoint (DOGE), valamint öt stablecoint költhetnek.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Tranzakciónként akár 10.000 dollárt is fizethetnek, minimális összeg nélkül.

„Nagyon szorosan követjük a kriptopénzek fejlődését, amióta a bitcoinkereskedés megkezdődött” – idézte Frédéric Arnault-t, a TAG vezérigazgatóját.

„Innovatív szellemiségű avantgárd óragyártóként tudtuk, hogy a TAG Heuer a közeljövőben az ingadozások ellenére is elfogadja a globálisan integráltnak ígérkező technológiát” – tette hozzá a vezető.
Az atlantai (Georgia) székhelyű Bitpay olyan fizetési átjáró szolgáltatást nyújt a vállalatoknak, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kriptovaluta-fizetéseket integráljanak a platformjaikra.
„Örömmel látjuk, hogy olyan globális márkák, mint a TAG Heuer, befektetnek a kriptotérbe, és a Bitpay támogatását kérik, hogy digitális platformjaikat az e-kereskedelem gyors átalakulásához igazítsák” – mondta Stephen Pair, a Bitpay társalapítója és vezérigazgatója.
A Tag Heuer amerikai weboldalán mostantól egy felugró ablak fogadja a látogatókat, amely arról tájékoztatja őket, hogy a vállalat már elfogadja a kriptopénzeket.

A digitális coinok elköltéséhez a pénztárnál a „Bitpay” gombra kell majd kattintaniuk, és ki kell választaniuk a kívánt kriptót.

Olvastad már? Elítélték a BitMEX tőzsde alapítóját

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: el.guy08_11

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!