A Socios is érdeklődik a Major League Soccer iránt

-

A Socios szurkolói platform újabb célja, hogy szurkolói elköteleződési eseményeket hozzon az MLS-be, szurkolói tokenek kibocsátása nélkül.
A Socios szurkolóitoken-platform 26 Major League Soccer (MLS) csapattal lépett partnerségre, hogy szurkolói elköteleződési élményeket és jutalmakat kínáljon, de eddig még nem jelentettek be szurkolói tokeneket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Egyesült Államok legnagyobb profi futballligája szerdán tett egy közös bejelentést a Sociosszal, amelyben részletezték, hogy a partnerség segítségével a szurkolók „exkluzív jutalmakhoz, szavazásokhoz és lehetőségekhez” juthatnak hozzá a 26 partner MLS-klubnál.


Bár a közlemény nem említett konkrét szurkolói eseményeket, azt állította, hogy „az MLS elképzelései szerint a szurkolóknak lehetőségük lesz díjakat nyerni a helyes, játékkal kapcsolatos előrejelzésekért és a kérdések helyes megválaszolásáért”.
Az MLS 2019-ben 816 millió dolláros bevételt könyvelhetett el jegyeladásból és merchandisingból 8,6 millió szurkolótól a Statista és a Wikipedia szerint.
A 2020-as és 2021-es adatok a covid-korlátozások miatt erősen torzítottak.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Socios a honlapja szerint jelenleg több mint 125 sportcsapattal áll partneri kapcsolatban nyolc nemzetközi sportbajnokságban.
A legtöbb partnerség keretében szurkolói tokeneket hoznak létre, amelyeket a vásárlók eseményeken való részvételre és exkluzív juttatásokhoz való exkluzív hozzáférésre használnak fel.
A szurkolói tokenek önmagukban is meglehetősen nagy üzletet képviselnek, a CoinGecko adatai szerint a piaci értékük körülbelül 255 millió dollár. Az ilyen tokenek többsége az európai futballcsapatokat képviseli.
A szurkolókkal való kapcsolattartás elkerülhetetlenül magában foglalja az emléktárgyak kibocsátását is, amelyet a Socios a Chiliz (CHZ) platformmal együtt a non-fungible tokeneken (NFT) keresztül bocsátott ki európai futballcsapatok számára. A Socios és a Chiliz emellett 13 NFL-csapattal kötött marketingpartnerséget NFT-k létrehozására.
A hírt azonban az MLS-szurkolók nem fogadták kitörő örömmel a Twitteren, egyes szurkolók nemtetszésüket fejezték ki a partnerséggel kapcsolatban.
Egy gyors pillantás a Twitterre azt mutatja, hogy a liga szurkolóitól érkező tweetek többsége negatív volt, sokan a Socios európai labdarúgó bajnokságokkal meglévő partnerségére hivatkoztak.
A szurkolók visszhangját talán a feltörekvő piacról szóló mainstream médiamegjelenések táplálták.
A The Athletic sporthírportál április 29-i cikke a tokeneket és a marketing taktikákat lényegében pump and dump rendszereknek nevezte, amelyek célja a bevételek növelése.

A Dynamo Theory, a Houston Dynamo MLS-csapatot támogató közösség hivatalos Twitter-fiókja ma a következőket tweetelte:

„Soha nem fogod látni, hogy a szurkolók az egész MLS-ben úgy összefognának valami miatt, mint ahogyan [a] Socios szponzorációja miatt tették.”

Amikor megkérték, hogy erősítse meg, mit ért a tweet alatt, a fiók adminja azt mondta a Cointelegraph-nak, hogy a tweet nem a partnerség ellen szól, de hozzátette:
„Csak olvasd el a válaszokat és idézd a tweeteket minden csapat bejelentésére”.

Olvastad már? Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!