DOGE és SHIB, mint fizetőeszköz

-

Az AMC Theatre vezérigazgatója, Adam Aron bejelentette, hogy az iOS és Android mobilalkalmazásaik a BitPay, egy bitcoin fizetési szolgáltatóval való integráción keresztül elfogadják a kriptofizetéseket.
Az amerikai kriptopárti mozilánc a közelmúltban frissítette a mobilalkalmazás szolgáltatásait, hogy elfogadja a Dogecoin (DOGE), Shibu Inu (SHIB) és más kriptovalutákat fizetőeszközként az Egyesült Államokban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az AMC Theatres először 2021. november 12-én kezdte el elfogadni a kriptofizetéseket, amely lehetővé tette a vásárlók számára, hogy online vásároljanak mozijegyeket BTC, ETH, BCH és LTC használatával.
2022. január 6-án Adam Aron, az AMC Theatres vezérigazgatója egy tweetben ígérte meg a felhasználóknak, hogy márciusra a DOGE és SHIB mémtokent is beveszik a rendszerbe. Bár némi késéssel, de Aron csapata teljesítette a vállalást.


A bejelentésben a mozitársaság nyilvánosságra hozta, hogy az AMC Theatres iOS és Android mobilalkalmazásai a BitPay, egy bitcoin fizetési szolgáltatóval való integráción keresztül elfogadhatják a kriptofizetéseket.
A többi újonnan támogatott kriptovaluta nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra. A funkció használatához az Egyesült Államokban élő felhasználóknak azt tanácsolják, hogy töltsék le a mobilalkalmazás legújabb verzióját.
A Nium, egy szingapúri székhelyű, határokon átnyúló fizetésekkel foglalkozó cég a BitPay-jel partnerségben egy API-alapú megoldást adott ki, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy elkezdjék a kriptopénzben történő fizetések elfogadását – kezdve a BTC-vel és az ETH-val.

A BitPay-en keresztül történő kriptofizetések a következő munkanapon átkonvertálódnak és a kereskedők számlájára kerülnek amerikai dollárban vagy más fiat valutában.

Olvastad már? A bitcoin húsvétkor is tartja a 40.000 dollárt, de a kockázat fokozódik

Forrás:  cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum ár előrejelzés: Az ETH 17%-os emelkedése után 4000 dollár következik?

Az Ethereum (ETH) két hónapos csúcsra emelkedett, miután a Bloomberg elemzői megnövelték az Ethereum tőzsdén kereskedett alap (ETF) sikeres indításának esélyét. Az X-en május 20-án közzétett...

A veterán befektető megjósolja a PEPE masszív rallyját

A PEPE, a népszerű mém ihlette kriptopénz az elmúlt 24 órában jelentős emelkedést produkált. A PEPE árfolyama 16,95%-kal emelkedett, így a jelenlegi értéke 0,000001112 dollár. Ennek az...

A Raboo 100-szoros növekedését jósolják az indulás után. Az USDT és USDC árai stabilak maradnak

Vendégbejegyzés Az USDT és USDC stablecoinok olyan befektetési alternatívák, amelyek nem szenvednek akkora ingadozást, mint más kriptoeszközök, például a mémcoinok. Míg a stabilitást sok befektető értékelheti, éppen...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.21.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) ára olyankor mutatott erőt, amikor a Bitcoin és az Ethereum árai egy nagyon szűk tartományon belül konszolidálódtak. A legújabb bikás lökés a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!