Március 15-ig sokaknak kell visszafizetniük a Crypto.com hiteleiket

-

A Crypto.com döntése alig egy hónappal azután született, hogy a BlockFi 100 millió dolláros büntetést kapott a hitelezési termékei miatt, mivel sokan azt feltételezik, hogy a szabályozói szigorítás lehet a döntés lehetséges oka.
A Crypto.com a hírek szerint március 15-ig ad időt a hitelprogramjából kizárt országokból származó felhasználóknak, hogy visszafizessék kriptohiteleiket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég frissítette a korlátozott országok listáját, amely az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és még 38 országot tartalmaz.
Az olyan európai nemzetekből, mint Németország, Svájc és az Egyesült Királyság felhasználói mind megosztották a cégtől kapott e-maileket a kölcsönök lezárásának időpontjáról.
Érdemes megjegyezni, hogy ezek közül a felhasználók közül néhányan, akiknek nincs kriptohitelük a platformon, szintén megkapták az e-maileket.
Az új szabályzat szerint, ha a felhasználók március 15-ig nem fizetik vissza a hiteleiket, akkor a biztosítékukat eladják, és a hitelpozíciókat a tőzsde lezárja.
A Crypto.com a cikk írásakor nem válaszolt a Cointelegraph megkeresésére.

A hirtelen irányvonal-változás miatt a Crypto.com ügyfelei elkeseredettek és hitetlenkednek, sokan azt állítják, hogy a tőzsde közelmúltbeli, reklámokra és marketingre fordított kiadása kezdte megterhelni a mérlegét.
A tőzsde elmúlt évi agresszív marketing-kiárusítása sokak szemöldökét felhúzta, mivel a vállalat – sok más kripto unikornissal ellentétben – nem sok tőkét gyűjtött a befektetőktől.


A Crypto.com marketing költségvetése, amely magában foglalja a hírességek reklámozására, arénák megvásárlására és sok másra költött milliókat, már régóta vita tárgyát képezi az interneten.
A hitelezési politikájának hirtelen változása azonban csak még inkább előtérbe helyezte az elméletet.
A kriptokölcsönzési termékek már több mint egy éve a szabályozó hatóságok ellenőrzése alatt állnak, több kriptokölcsönző is biztonsági jogsértési értesítést kapott a megfelelő állami szabályozó hatóságoktól.

A Gemini és a Celsius olyan kölcsönzési termékeket kínált, amelyek januárban az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) vizsgálata alá kerültek, míg a BlockFi-t februárban 100 millió dolláros büntetéssel sújtották, mert nem regisztrált kriptokölcsönzési termékeket kínált.

Olvastad már? Már ezen a héten aláírhatja Biden a rég várt kriptoszabályozást

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: thecrypto france

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!