Elon Musk a Twittert kritizálja, miközben ő sem különb egyesek szerint

-

A Tesla és a Spacex vezérigazgatója, Elon Musk kritizálta a Twittert, amiért a mérnöki erőforrásait arra használja, hogy egy non-fungible token (NFT) alapú profilkép-szolgáltatást nyújtson.
„A Twitter mérnöki erőforrásokat költ erre a marhaságra, miközben a kriptocsalók minden szálon spambot blokkpartit rendeznek” – mondta Musk.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Elon Musk kritizálja, hogy a Twitter hogyan használja a mérnöki erőforrásokat

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk pénteken kritizálta a Twittert az új, non-fungible token (NFT) profilkép-szolgáltatásával kapcsolatban.
„Ez bosszantó” – írta Musk. „A Twitter mérnöki erőforrásokat költ erre a marhaságra, miközben a kriptocsalók minden szálon spambot blokkpartit rendeznek!?”

A Twitter csütörtökön indította el az NFT-profilkép szolgáltatást, hogy a felhasználók NFT-t állíthassanak be profilképként. Az NFT profilképek egy speciális hatszög alakú ábrával jelennek meg. „Jelenleg a Twitter csak az Ethereum blokkláncon mintelt statikus képi NFT-ket (JPEG, PNG) támogatja” – pontosította a vállalat.
Musk tweetje számos kommentet kapott. Néhányan egyetértettek a Tesla vezérigazgatójával abban, hogy a Twitternek jobban ki kellene használnia az erőforrásait, hangsúlyozva, hogy le kell csapni a kriptocsalókra és a spambotokra a platformon.

Adam Singer, a Google korábbi marketingmenedzsere egyetértett Muskkal, és így tweetelt:

„Elonnak ebben igaza van. A Twitter termékcsapatának jobban meg kell határozni a prioritásokat, hogy mi az, ami valóban fontos a felhasználói élmény szempontjából.”

Hozzátette:
„Mellesleg minden Elon-tweet kommentszekciója egy könnyű mézesmadzag, amivel nem elhanyagolható mennyiségű spammert/griftert tudnának kiirtani (mégsem tesznek semmit).”
Egyesek azonban ellentámadásba lendültek Musk ellen, amiért a Tesla mérnöki erőforrásait kriptopénzekre használja, különösen a dogecoin (DOGE) nevű mém kriptopénz elfogadásával.
„Néhányan ugyanígy gondolkodnak a kriptopénzekről” – mondta az egyikük Musknak. Egy másik azt írta: „A Tesla is kripto marhaságra pazarolja erőforrásait.” Egy harmadik így kommentálta: „A Tesla a doge-ot reklámozza, nem idegesítő?” Egy negyedik rámutatott:

Elon […] kritizálja a Twittert, hogy erőforrásokat költ az NFT-integrációra, miközben pontosan ugyanezt teszi a cégével & DOGE-dzsal.

Musk elektromosautó-gyártó cége tavaly év elején kezdte el elfogadni a bitcoint, de környezetvédelmi aggályok miatt visszavonulót fújt. A vállalat január 14-én kezdte el elfogadni a dogecoinfizetéseket néhány árucikkért.

Olvastad már? 36.000 dolláron a bitcoin – mit mondanak az elemzők?

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Victor Gonzalez Couso

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!