Reddit-felhasználók osztották meg gondolataikat a legutóbbi csökkenésről

-

Általános konszenzusnak tűnik, még a Reddit-felhasználók körében is, hogy a bitcoin legutóbbi, 13. születésnapja előtt és után is csak lefelé ment a lejtőn.
Sok kriptorajongó fordult pénteken a közösségi médiához, hogy hangot adjon a kriptopiac állapotával kapcsolatos csalódottságának.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy imyourkingg nevű Reddit-felhasználó állítólag nettó vagyonának 30%-át fektette Bitcoinba (BTC) néhány hónappal ezelőtt, mondván:

„Nincs szükségem erre a pénzre a következő 5-10 évben, de be kell vallanom, hogy néha annyira félek a Bitcoin jövőjétől; úgy értem, hogy összeomlik, vagy soha nem éri el a 100k dollárt, 200k dollárt, ahogy az előrejelzések 2025+-ra mondják, vagy legalább 55k dollárt újra lol, és elveszítem ezt a pénzt, különösen, amikor az összes barátom, anyám és családom őrültnek nevez, amiért befektetek rá.”

A kriptó decentralizált jellegéből adódóan a bika/medve ciklusok szélsőségesek lehetnek, és a beavatatlanok számára nehéz megszokni őket.
Egy másik Reddit-felhasználó a „60k dollár és pánikba estem” című bejegyzéssel lépett a pódiumra:

„Oké, szóval nagyon új voltam a kriptóban és a hálaadás napi vacsora áldozata, de segítségre van szükségem, hogy eladjam vagy tartsam. Srácok, én HODL [Hold on for Dear Life] vagyok, de nem engedhetem meg magamnak, hogy sokkal többet vásároljak.”

A bitcoin árfolyama kiábrándítóan indult 2022-ben: a digitális valuta az elmúlt 24 órában 11,4%-ot esett, és 44,7%-ot a 2021. novemberi, 68.000 dollár körüli történelmi csúcsához képest.

A korai BTC-befektetők már relatív vagyonokon ülhetnek, így jobban átvészelhetik ezeket a visszaeséseket. Ugyanez azonban nem mondható el azokról a befektetőkről, akik csak nemrég léptek be a játékba.
A Huobi Group jelentése szerint az Egyesült Államokban a jelenlegi kriptótulajdonosok 70%-a 2021-ben kezdett kriptóba fektetni.

Olvastad már? A 3 legvadabb elmélet, ami az 500 milliárdos csökkenést magyarázza

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!