Reddit-felhasználók osztották meg gondolataikat a legutóbbi csökkenésről

-

Általános konszenzusnak tűnik, még a Reddit-felhasználók körében is, hogy a bitcoin legutóbbi, 13. születésnapja előtt és után is csak lefelé ment a lejtőn.
Sok kriptorajongó fordult pénteken a közösségi médiához, hogy hangot adjon a kriptopiac állapotával kapcsolatos csalódottságának.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy imyourkingg nevű Reddit-felhasználó állítólag nettó vagyonának 30%-át fektette Bitcoinba (BTC) néhány hónappal ezelőtt, mondván:

„Nincs szükségem erre a pénzre a következő 5-10 évben, de be kell vallanom, hogy néha annyira félek a Bitcoin jövőjétől; úgy értem, hogy összeomlik, vagy soha nem éri el a 100k dollárt, 200k dollárt, ahogy az előrejelzések 2025+-ra mondják, vagy legalább 55k dollárt újra lol, és elveszítem ezt a pénzt, különösen, amikor az összes barátom, anyám és családom őrültnek nevez, amiért befektetek rá.”

A kriptó decentralizált jellegéből adódóan a bika/medve ciklusok szélsőségesek lehetnek, és a beavatatlanok számára nehéz megszokni őket.
Egy másik Reddit-felhasználó a „60k dollár és pánikba estem” című bejegyzéssel lépett a pódiumra:

„Oké, szóval nagyon új voltam a kriptóban és a hálaadás napi vacsora áldozata, de segítségre van szükségem, hogy eladjam vagy tartsam. Srácok, én HODL [Hold on for Dear Life] vagyok, de nem engedhetem meg magamnak, hogy sokkal többet vásároljak.”

A bitcoin árfolyama kiábrándítóan indult 2022-ben: a digitális valuta az elmúlt 24 órában 11,4%-ot esett, és 44,7%-ot a 2021. novemberi, 68.000 dollár körüli történelmi csúcsához képest.

A korai BTC-befektetők már relatív vagyonokon ülhetnek, így jobban átvészelhetik ezeket a visszaeséseket. Ugyanez azonban nem mondható el azokról a befektetőkről, akik csak nemrég léptek be a játékba.
A Huobi Group jelentése szerint az Egyesült Államokban a jelenlegi kriptótulajdonosok 70%-a 2021-ben kezdett kriptóba fektetni.

Olvastad már? A 3 legvadabb elmélet, ami az 500 milliárdos csökkenést magyarázza

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

3 kriptó 1 dollár alatti áron 100-szoros megtérülésért: (ADA), Notcoin (NOT), és az ETFSwap (ETFS)

Vendégbejegyzés A bikafutás mindig lehetőséget kínál a kripto befektetők számára, hogy életre szóló nyereséget érjenek el. A forgatagban az ETFSwap (ETFS), a Cardano (ADA) és a Notcoin...

Mikor kezdődik az altcoin szezon? Michaël Van de Poppe elemző jóslata

Az elemzők az altcoinszezon lehetséges kezdetéről szóló spekulációktól pezsegnek, amit az altcoinok teljes piaci kapitalizációjának közelmúltbeli megugrása táplál. Ebben a rohamban az Ethereum áll az élen,...

Decentralizált álmok: Hogyan építi a kripto az online szerencsejáték jövőjét?

Vendégbejegyzés Az egyetlen út előre vezet - az iGaming iparágba belépve a kriptovaluták végérvényesen megváltoztatták azt. A szerencsejáték-szervezők még mindig „felfedezik a terepet"; azonban a kriptót integráló...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 05.27

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) 28,7%-os heti emelkedést tapasztalt az Ethereum ETF jóváhagyását követően, az 1,00,000 új felhasználóval, aki birtokolja az eszközt, az ARB hajlamos folytatni...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!