Most először nem jött be PlanB padlómodellje

-

A PlanB padlómodellje az első alkalommal nem teljesült be, miközben a bitcoin árfolyammozgására újabb medve nyomás nehezedik.
A bitcoin (BTC) nem érte el az egyik legismertebb árfolyammodellje által felvázolt novemberi záróárfolyamot – de a készítője nem adja fel.
PlanB egy december 1-jei Twitter-bejegyzésben közölte, hogy még egy hónapot ad padlómodelljének, hogy bizonyítson – számolt be róla a Kriptokereső.com.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Próbaidőn a BTC padlómodellje

A BTC/USD-nek a novembert a „legrosszabb esetben” 98.000 dollárral kellett volna zárnia, de a tényezők kombinációja összeesküdött, és sokkal alacsonyabb havi zárást eredményezett.
Az 57.000 dollárhoz közeli értéken a pár határozottan elhibázta a célját, ami PlanB padlómodelljének első ilyen jellegű kudarca a bitcoin történetében.
„A padlómodell első hibája (miután augusztus, szeptember, október bejött)” – írta.

„Egyetlen modell sem tökéletes, de ez egy nagy melléfogás, és az első 10 év alatt! Kiugró/fekete hattyú? Adok még 1 hónapot a Floor modellnek.”


Legutóbb a padlómodell helyesen jósolta meg az augusztusi, szeptemberi és októberi havi zárásokat, ami növelte azokat a reményeket, hogy decemberben hat számjegyű összeg várhat ránk.
Mivel egyre több kereskedő és elemző fogadja el azt a tényt, hogy a 2021-es bikapiac számára a vártnál tovább tarthat, hogy elérje a csúcspontját, PlanB megismételte, hogy a többi BTC árfolyam-előrejelző modellje továbbra is érintetlen maradt.
Ezek között van a népszerű stock-to-flow, amely legalább 100.000 dolláros átlagárat jósol 2024-re. A várakozás továbbra is az, hogy a bitcoin még az idei év vége előtt hat számjegyű árfolyamot fog elérni.

Szerencsétlen bika időzítés?

A novemberi zárás egybeesett a Bitcoinra nehezedő újabb lefelé irányuló nyomással.
A koronavírus miatti pánik ráadásul azzal párosult, hogy a Federal Reserve elnöke, Jerome Powell elismerte, hogy az infláció nem lesz „átmeneti” jellegű.
A hangulat hasonlóképpen változott, a Crypto Fear & Greed Index szerint „semlegesről” „félelemre” esett vissza.

A PlanB padlómodellje eközben még maradhat érvényes árfolyam-irányadó – négy héten belül egyébként 135.000 dolláros BTC/USD árat jósol.

Olvastad már? Vlagyimir Putyin szerint a kriptovaluták nagy kockázatot hordoznak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!