Elon Musk: a Dogecoin-kereskedő hörcsögnek ‘Mad Skillz’-ei vannak

-

Mr. Goxx, a hörcsög sok hagyományos befektetőt felülmúlt már a hozzáértő kriptokereskedéseivel.
Kriptokörökben sokan hallhattak már Mr. Goxxról, a hörcsögről, aki 20%-os nyereséget ért el, mióta június 12-én elkezdett kriptovalutával kereskedni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De a technológiai világ visszatartotta a lélegzetét, és egészen eddig nem igazán mert hozzászólni a dolgokhoz.
Elon Musk, a világ legnagyobb elektromosautó-gyártó vállalatának, valamint a SpaceX-nek a vezérigazgatója, jól ismert arról, hogy a thaiföldi mentőbúvárok mindennapjaitól kezdve szeretett Dogecoinjáig bezárólag szinte mindenről előszeretettel papol.
Ma reggel ő is belépett a Twitter mókuskerekébe (hörcsög?), és 24 karaktert puffogtatott a témában: „Hamster has mad skillz!!”
Mr. Goxx, akinek a neve majdnem megegyezik a Mt. Gox tőzsdével, amely hatalmas veszteségeket szenvedett el egy hackertámadás és az üzemeltetője állítólagos visszaélései után, egy több eszközre szegmentált keréken futva „választja ki”, hogy melyik kriptopénzzel fog kereskedni.

Ezután megvásárolja vagy eladja az adott valutát, két alagút egyikén keresztül futva; mindez pedig egy kereskedési pulthoz van bekötve.
Ez a módszer segített Mr. Goxxnak és névtelen tulajdonosainak abban, hogy a Dow Jones, valamint Warren Buffett Berkshire Hathawayjének teljesítményét is felülmúlják.
A pontos kereskedési időponttól függően úgy tűnik, hogy Mr. Goxx éppen csak felért a Bitcoinhoz, amely a rágcsáló pályafutásának indulása óta csaknem 20%-ot erősödött.
Ez elég volt ahhoz, hogy lenyűgözze Muskot. Több mint 60 millió követőjével a kriptokirály egyetlen tweetje is képes megmozgatni a piacokat.
A Bitcoin árfolyamára nagy hatással volt, miután a Tesla leállította a kriptopénz árucikkekért való elfogadásának lehetőségét – csakhogy Musk többször is belerúgott a BTC-be, miközben az a földön feküdt.

Nem mindenki dicsérte azonban a Goxx urat.
A Dogecoin társalkotója, Billy Markus, láthatóan irigykedve, hogy nem látta előre az úgynevezett „mémrágcsálók” növekvő jelentőségét, azt tweetelte: „Az egész csak darts-dobálás”.

Olvastad már? 5 dolog, amire a héten figyelni kell a Bitcoinnal kapcsolatban

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Goodread Bio

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan szárnyalta túl a WIF árfolyama a Bitcoint ezen a fontos területen?

Az áprilisi veszteségek átgyűrűztek májusba, és nem minden kriptoeszköz jól kezelte a piaci dömpinget. Ezen nem segített az sem, hogy a Bitcoin (BTC) a 60.800...

Havonta 100 dollár stratégia, hogy szerencsét csinálj 2024-ben a kriptovalutával

Vendégbejegyzés A kriptovalutába való befektetés jelentős jutalmakhoz vezető út lehet. A 2024-es bikafutás során van egy módszer, amely havi 100 dollár félretételével jár, és amely potenciálisan...

Arthur Hayes fokozatos emelkedést jósol 70.000 dollárra

Az ex-BitMEX vezérigazgatója, Arthur Hayes megosztotta véleményét, amely szerint a Bitcoin elérhette a helyi mélypontját, és a következő hónapokban fokozatos emelkedés várható. Előrejelzései a közelmúltbeli...

Elstartolt a bitcoin ETF Hong Kongban, de ami történt, az sokakat meglepett

A januári indulást követően az amerikai ETF-ekből származó intézményi tőkebeáramlás jelentős részét képezte a bitcoin jelenlegi rekordárfolyamának elérésének, 74 ezer dollárnál. Február 15-ig a bitcoin...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!