Sok pénzt gyűjtött a Pantera Capital kriptoalapja július óta, de a cél nem lett meg

-

A kriptobefektetési cégnek augusztusban 4,7 milliárd dollárnyi kezelt vagyona volt az új bejelentések szerint.
A Pantera 369 millió dollárt gyűjtött az új blokkláncalapjához, részben töltve fel ezzel a kriptoökoszisztémában történő invesztíciók haditőkéjét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 107 befektető által összegyűjtött összeg a pénteki szabályozói bejelentések szerint jóval elmarad a május elején tervezett 600 millió dolláros céltól.
A Pantera júliusban kezdett befektetéseket fogadni, és az alapot „határozatlan ideig” nyitva hagyja, vagyis előbb-utóbb elérheti ezt a célt.
A blokkláncalapot a Pantera mindenre kiterjedő kriptobefektetési eszközének szánja.
A befektetői tájékoztatás szerint startupok tőkéjébe, korai fázisú protokolltokenekbe és ismertebb digitális eszközökbe, például bitcoinba kerül majd.
A Pantera augusztus 31-én 4,7 milliárd dollárnyi vagyont kezelt a tájékoztató szerint.
A tőkebevonásra akkor kerül sor, amikor más kockázati tőke (VC) titánok jelentős alapokat jelentenek be kriptobefektetésekhez.
Ezek közül az Andreessen Horowitz (a16z) 2,2 milliárd dolláros alapja a legnagyobb, amely az AH harmadik kriptobefektetésekre szánt alapja, és amelyet júniusban jelentettek be.
A kriptobefektetések szempontjából a VC szektorban ez egy példaév volt. A CB Insights júliusi jelentése szerint csak 2021 második negyedévében rekordösszegű, 4 milliárd dolláros kockázati tőke áramlott kriptostartupokba.

Olvastad már? Caitlin Long a kriptoellenes cikke miatt kritizálta a The New York Timest

Forrás: CoinDesk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

JPMorgan Bitcoin figyelmeztetést ad ki

A JPMorgan amerikai bankóriás figyelmeztette a kriptopénz-befektetőket, hogy a Bitcoin még nincs túl a nehezén A JPMorgan amerikai bankvállalat továbbra is óvatos álláspontot képvisel a kriptovalutákkal...

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!