Steve Wozni, a matek, a kriptovaluták, a pénz és az emberek

-

Steve Wozniak jobban bízik a matematikában és a kriptovalutákban, mint a pénzben és az emberekben

Az Apple társalapítója, a számítótástechnikai mérnök és feltaláló Steve Wozniak kifejtette, miért hisz jobban a Bitcoinnak és a technológiájának, mint a jelenlegi pénzügyi rendszerünknek.

„A Bitcoin felkeltette az érdeklődésemet. Valójában senki sem tudja, ki hozta létre. Nincs semmilyen központi hatósága. A matematikán alapszik. Egy megadott számú Bitcoin létezhet csupán… A matematika számomra olyan, mint a természet, amely sokkal jobb, mint az emberi lények. Jobban hiszek a természet dolgaiban, mint azokban, amelyet az ember alkotott. Az ember valutákat alkotott, ellenőrzi azokat, és minden éven újabbakat bocsát ki. A Bitcoin mindezzel szemben immunis.”

Wozniak és kripto iránti elkötelezettsége

Amikor Zane Huffmannal, a Las Vegas-i NullTX újságírójával beszélt, elismerte, hogy lát jövőt az Equi startupban.

Az Equi platformja tokenjeivel közösen az Ethereumra épül, és úgy is ismert, mint a „Brit Bitcoin”. Célja, hogy azzal különítse el a jelenlegi kriptoprojekteket, hogy részvényként valós tárgyi eszközöket képvisel.

Az Equi vállalatot Dougem Barrowmanem alapította, és nagyszerű befektetési lehetőséget kínál az átlagemberek számára azzal, hogy drága ingatlanokban és luxustermékekben kínál résztulajdonokat.

A történelem átíródik

Wozniak azt mondta, hogy ez az első résztvétele egy blokklánctársaságban. A kriptoközösséget egy értékes térként jellemezte, ahol a fejlesztők átírják a kereskedelem és az elosztott értékek történelmét.

Szintén átalakítja azokat a szabályokat, amellyel az emberek befektetéseket vihetnek véghez, és eltávolítja az akadályokat a kisebb befektetők elől.

Olyasmi, mint az internet

„Még csak az emberek egy töredéke lát lehetőséget a kriptoiparban, ami nagyon emlékeztet az internet korai szakaszára.”

Boldogok vagyunk, hogy az olyan kapacitások, mint „Woz” segítenek felvirágoztatni a kriptoszegmenst, mi pedig szorítunk majd ezért.

A cikk angolról csehre, csehről szlovákra, majd szlovákról magyarra került lefordításra.

Forrás: kryptomagazin.sk

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket. A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az...

Miért szabott ki Oroszország tilalmat a kriptovalutákra?

2024. szeptember 1-jétől Oroszország szigorú korlátozásokat vezet be a kriptovaluták forgalomba hozatalára. A korlátozás azonban kizárja a joghatósága alatt kibocsátott eszközöket. Anatolij Akszakov lépésének célja, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 04.29.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt napban esett, ami további eséstől való félelmet keltett. Ugyanakkor volt esély a trendfordulóra. Ha ez bekövetkezik, akkor a befektetők...

A legjobb mém érmék, amelyek készen állnak a májusi kitörésre

Vendégbejegyzés Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a megfizethető mém érmék élénk érdeklődést váltanak ki a befektetőkből, akik a következő nagy nyereséget keresik. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!