A JPMorgan szerint a bitcoin rövid távon kihívásokkal küzdhet

-

A kriptopiacok kezdenek magukhoz térni, de a JPMorgan elemzői szerint a mostani oldalazás is arra utal, hogy rövid távon még bizonytalan a piac, még nem jött teljesen rendbe.

A bank legutóbbi jelentése szerint a BTC is kihívásokkal küzd. A lánc elemzése alapján a piac még nem teljesen döntötte el, hogy hogyan tovább, az egyértelmű irány még várat magára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC határidős piacainak a stabilitássa mellett a kínai bányászok költözése is pozitív faktorként működhet hosszú távon, erre jutottak a bank elemzői.
Az árfolyam és az előállítás, a bányászat költsége között számos tanulmány kimutatta már az összefüggést. Így egy ugrás az előállítási költségben vélhetően az árfolyamban is ugrást eredményez.
A jelentésben úgy fogalmaznak, hogy a piac még nem teljesen gyógyult fel, de már láthatóak a magához térés jelei.
A Bloomberg szerint több befektető úgy véli, érdemes a kockázatok ellen védekezni.
A 30 ezer dollárról, az erős támasznak tűnő szintről történt visszapattanás nem sokkal a jelentés publikálása után történt. A hétvégén is nagy mozgást láthattunk, 30 ezerig esett, majd gyorsan 33 ezer fölé emelkedett a jegyzés.

A BTC amúgy is jó hangulatban töltötte az elmúlt napokat. Mexikó harmadik leggazdagabb embere, Ricardo Salinas Pliego is úgy nyilatkozott, hogy a bitcoin az új arany. A hét elejére az árfolyam már 35 ezer dollár fölé emelkedett.

Olvastad már? Egy mexikói milliárdos a világ első Bitcoin-elfogadó bankját akarja létrehozni

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az XRP befektetői hangulat a Ripple-SEC ítélet előtt romlik el

A május 3-i emelkedéssel ellentétben a Ripple (XRP) Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) visszaesett. A megjelenési időben észrevettük, hogy a mérőszám 1,16-ról 0,64-re esett. Miközben az érték...

A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak...

A Grayscale kifogyott az eladó bitcoinból, fellélegezhet a piac?

A Grayscale Investments GBTC alapja az első pozitív beáramlási napját könyvelte el, miután a Bitcoin ETF-ek bevezetése óta több mint 17,5 milliárd dollárnyi kriptopénzt dobtak...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.05.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) újabb bikarallyra spekuláltak a befektetők, mivel az árfolyam május 3-án felfelé ívelő lendületet vett. A növekedés azonban visszaesett, mivel a kriptók királyának...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!