Elon Musk a CumRocket mellé állt

-

Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere állítólag támogat egy kriptopornó-hálózatot.
Tehát … Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója támogatja a CumRocket nevű kriptovalutát, melynek küldetése, hogy ondót küldjön az űrbe, azaz ugyanoda ahová Musk újrahasználható rakétáit szánja.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A valutát – mely hamarosan egy felnőtt NFT-hálózatot fog működtetni – lelkes befektetők kis csoportja támogatja, akik úgy gondolják, hogy Musk éppen támogatását jelezte, amikor szombat reggel egy sor hangulatjelet tweetelt.


A CUMMIES néven is ismert CumRocket ára ennek megfelelően emelkedett, a CoinGecko szerint körülbelül 0,07 dollárról 0,28 dollárra emelkedett.
A pumpálás rövid volt, és ára azóta 0,16 dollárra esett vissza a PancakeSwap decentralizált tőzsdén.
A projekt Telegram chatje örömmel fogadta új befektetőjüket. Néhány befektető arra kérte a csevegésben résztvevőket, hogy kommenteljenek Musk tweetje alá, ezzel is növelve az ötlet népszerűségét.
A befektetők úgy gondolják, hogy Musk már másodszor fejezte ki a projekttel kapcsolatos támogatását. Az első ilyen véleményük szerint pénteken volt, amikor Musk bármilyen kontextus nélkül azt tweetelte, hogy „Canada USA Mexico” – amelyből kijön a „CUM” betűszó.
Amikor a @CryptoWhale nevű felhasználó rámutatott, hogy a CumRocket 85%-ot emelkedett a tweetet követően, Musk így válaszolt: „Nagyszerű.”
https://twitter.com/CryptoWhale/status/1400664906718982147?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1400669324457693186%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fdecrypt.co%2F72821%2Felon-musk-rocket-cum
A CumRocket-ot néhány hónappal ezelőtt alapította egy „Lydia” nevű brit TikToker és szoftvermérnök. Lyd kriptovalutákról szóló videókat szokott közzétenni, de ezúttal úgy döntött, hogy létrehozza saját kriptovaluta projektjét a Binance Smart Chain-en.

Két szoftverfejlesztő, Chris és Antonio is segítenek neki a projekt felépítésében. Shelby Paris, Lacey London és Lauren Phillips pornószínésznők a projekt nagykövetei, illetve most már Elon Musk is.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!