1200%-os túljelentkezés volt egy svéd kriptobróker cég IPO-jára

-

A Safello stockholmi kriptobróker cég csaknem 60 millió dollárral lépte túl IPO-ját.

A stockholmi székhelyű Safello kriptovaluta-közvetítő ügynökség hatalmas befektetői keresletet tapasztalt a Nasdaqra készülő IPO-ja iránt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A társaság szerdán közölte, hogy IPO-jára 502 millió svéd koronát (59,3 millió dollár) kapott, ami 1240%-kal több, mint a tervezett 40,5 millió korona (4,8 millió dollár) – írja a Reuters.
Frank Schuil, a Safello vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság május 12-én várja a tőzsdei bevezetést a stockholmi Nasdaq First North Growth Market piacra.
Az ügyvezető elmondta a Cointelegraph-nak, hogy az allokációs szabályokat meghatározták a tájékoztatóban, és a Safello betartotta azokat.
„A megközelítésünk az volt, hogy az befizetések után a legszélesebb eloszlást hozzuk létre a decentralizáltság szellemében” – mondta Schuil.

„A Safello továbbra is követi ütemtervét. A Nasdaq First North listájára kerülés új növekedési lehetőségeket nyit meg számunkra, amelyekkel élni fogunk. Pontosabban az M&A, a termékbővítés és a földrajzi terjeszkedés területein” – mondta.

A 2013-ban Svédországban alapított Safello egy online kriptobróker cég, amely kriptovaluták adásvételét kínálja.
A társaság pénzügyi intézményként van szabályozva a Svéd Pénzügyi Felügyeleti Hatóságnál, és több kriptopiaci szereplő támogatja, köztük Barry Silbert digitális devizacsoportja. A Safello először 2020 decemberében jelentette be IPO-terveit.

A kriptotérben sokan azt jósolták, hogy 2021 lesz az az év, amikor a kriptovállalatok tőzsdére lépnek. A Coinbase például április közepén került a Nasdaq Global Select Market tőzsdére.
A nagy európai kripto-eszközkezelő, a CoinShares pedig márciusban debütált a Nasdaq First North listáján.

Olvastad már? Az elmúlt négy év legnagyobb fejlesztése valósulhat meg nemsokára a Bitcoinon

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!