A magas költségek miatta a Liquid szünetelteti az Ethereum-utalásokat

-

Az átlagos gas költségek minden idők legmagasabb szintjét érték el február 3-án, ami tranzakciónként 17,5 dollár volt. Emiatt néhány tőzsde szünetelteti az ethereum és egyéb ERC-20 token utalásait.

A Liquid japán kriptotőzsde ideiglenesen letiltotta az ether küldését miközben az altcoin elérte eddigi rekordárfolymát.

Egy február 4-i bejelentés szerint, a Liquid leállította az ETH és néhány ERC-20 token küldését a tranzakciós költségek hatalmas megugrása miatt.

„A szolgáltatást ismét elérhetővé tesszük, amint a díjak visszatérnek a normális szintre. Az összes többi kriptovaluta a szokásos módon elérhető.”– jelentette ki a Liquid.

Február 4-én az ETH ára újabb csúcsot ért el 1600 dollár körül, miután az elmúlt egy hét alatt közel 20%-os növekedést produkált. Az emelkedő ár folyamatosan növeli a tranzakciós költségeket, így azok is új történelmi csúcsokat döntöttek.
A YCharts adatai alapján a gas díjak tranzakciónként átlagosan 17,5 dollárt értek el február 3-án.

Forrás: ycharts.com

A gas díjak az idei év januárjának elején kezdtek jelentősen növekedni, amikor az ethereum megdöntötte korábbi, 1400 dollár feletti rekordját.
Ez a legutóbbi emelkedés óriási hatással volt számos decentralizált pénzügyi projektre, és néhány defi tranzakciós díja meghaladta még az 1000 dollárt is.
A nagyobb decentralizált tőzsdék díjai, mint a Uniswap és a SushiSwap is abnormális szintre emelkedtek, 40 és 75 dollár közé. Alacsonyabb díjak után kutatva a defifelhasználók állítólag olyan Ethereum-alternatívákhoz fordultak, mint a Flamingo.

Kain Warwick, a Synthetix (egy Ethereum-alapú szintetikuseszköz-kibocsátási platform) alapítójának meggyőződése, hogy az ETH-díjak növekedése a tranzakciók volumenét is növelheti:

„Látnunk kell, hogy milyen a felhasználói viselkedés [ilyenkor], erősen gyanítom, hogy a tranzakció mennyiség innen csak növekedni fog.”

A cikk megjelenésekor az Ethereum-tranzakciók volumene 44 milliárd dollárt tesz ki, szemben a január 28-i 37 milliárd dollárral.
A második legnagyobb kriptovaluta jelenleg 1639 dollárt ér, ami 6,3%-os emelkedés az elmúlt 24 órában.

Olvastad már? A bitcoinkínálat 40%-a kis- és közepes befektetők kezében van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!