Mark Cuban szerint a Wall Streetnek esélye sincs a digitális bennszülöttekkel szemben

-

A vállalkozó úgy véli, az old-school befektetőknek tele van a hócsizmájuk az „értéktárolós nemzedékkel.”
Mark Cuban, a Dallas Mavericks kosárlabdacsapat tulajdonosa is kifejtette véleményét a Wall Street és az r/Wallstreetbets Reddit-közösség közötti összecsapásáról.

Egy január 31-i blogbejegyzésben Cuban szerint a régi iskola befektetőinek egyre inkább bántja a csőrét az a generáció, amelyet ő csak „értéktárolós nemzedéknek” hív.
Az ezredforduló környékén születettek sokkal jobban megértik a digitális eszközök értékét, hiszen egy olyan világban nőttek fel, ahol a zenét legtöbbször digitális formában, mintsem fizikai objektumokként szerezték be, vagy éppen osztották meg egymás között.
A blokklánc-technológia, a nem helyettesíthető tokenek (NFT) és okosszerződések most lehetővé teszik, hogy a különféle eszközöknek digitális megjelenítést adjunk, hogy azok értéktárolóként viselkedhessenek, bizonyíthatóan szűkös készlettel és a fizikai objektumok mindenféle hátrányos tulajdonsága nélkül.

„Ez a nemzedék tisztában van azzal, hogy egy okosszerződés, valamint az általa tükrözött digitális jószág vagy kriptoeszköz jobb befektetésnek számít, mint amilyenek azt az old school látja.”

Cuban rámutatott arra is, hogy a részvény szintén csak egy másik digitális értéktároló, amelyben az új nemzedék könnyen meglátta az előnyöket a legitim részvénypiaci rendszerek hatékonytalanságával szemben.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Rájöttek arra, hogy ha összedolgoznak, akkor minimalizálják a Wall Street erejét, és leleplezték a hedge fundok és brókercégek képmutatását, amelyek igencsak megütötték a bokájukat, amikor a subreddit tette ugyanazt, amit ők szoktak csinálni – megmanipulálták egy „picit” a piacot.

„A kövér és boldog Wall Street lassúvá, állottá és állhatatossá vált a maga módján.”

Ebben az évben Cuban sokkal jobban beleásta magát a kriptopénzekbe, korábban még néhány NFT-tokent is mintelt a Rarible-ön.

Olvastad már? Szép vagy Dogecoin, legalább nekünk szép. Csak ne az XRP lopta volna el a show-t

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Book Of Meme (BOME) árfolyam elemzés 05.08.

Prémium Book Of Meme (BOME) A kriptopiac vezetője, a Bitcoin árfolyama továbbra is a 62.500 dolláros határ közelében lebeg, aminek következtében a hét eleje óta a top...

Ethena (ENA) árfolyam elemzés 05.08.

Prémium Ethena (ENA) A kriptoipar továbbra is vegyes árfolyammozgást mutat a piaci áringadozás növekedése közepette. Ráadásul az altcoinok vezére, az Ethereum árfolyama továbbra is küzd, hogy az árfolyamot...

A világ egyik leghíresebb nagybefektetője szerint a dollárnak nincs alternatívája

A Berkshire Hathaway, a világ egyik legnagyobb befektetési cégének az elnöke és vezérigazgatója vasárnap a cég éves közgyűlésén számos témáról osztotta meg a gondolatait. Ezek...

Offline is használható lenne az indiai CBDC

A BIS Innovation Summit 2024- rendezvényen Shaktikanta Das, az Indiai központi Bank, az RBI elnöke kiemelte a kiskereskedelmi tranzakciók növekedésének a fontosságát, és India digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!