A BitPay cégek számára nyújt csoportos kriptóutalási szolgáltatást

-

A BitPay Send néven debütált új kezdeményezésük lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy tömeges kriptó-utalásokat hajthassanak végre anélkül, hogy nekik maguknak tartani kellene az adott kriptopénzt.
A platform természetesen maga is blokkláncot használ, és a küldéshez a cégeknek nem kell kriptóval rendelkezniük, és kapcsolatba sem kerülnnek azzal.

A platformon keresztül viszont végrehajtható akár csoportos fizetés-utalás is, ahogy szerződések teljesítése, pénzvisszafizetési akciók lebonyolítása, vagy jutalomprogramok szervezése.
A projekt 225 országban elérhető, a címzetteknek pedig rendelkezniük kell kriptotárcával, és KYC-azonosítással. A BitPay elmondása alapján a küldési folyamat pedig nem napok, hanem valójában percek alatt lezajlik.
A szolgáltatást már használja az AdGate Media, amely az ajánlói, affiliate rendszerébe integrálta ezt be.
A cég vezetője, Dan Sapozhnikov elmondta, számos partnerük nem az USA vagy az EU területén él, és számukra sokszor problémás a bankszámla nyitása.
Sokan pedig amúgy is inkább bitcoinban kérik a jutalékukat. A cég viszont nem akar kriptopénzekkel foglalkozni, így a BitPay szolgáltatása kapóra jön nekik.

„Az, hogy a BitPay Send szolgáltatását választottuk, annak köszönhető, hogy ők intézik a kriptopénzes részét a folyamatnak. Ráadásul így az utalás, a pénzküldés percek alatt lezajlik, nem kell napokat várnunk.”

A BitPay ügyvezetője, Stephen Pair szintén ezt emelte ki, hogy a cégek számára lényegesen leegyszerűsödik a nemzetközi utalások lebonyolítása, ha ehhez kriptót használnak.

„A hagyományos fizetési megoldások lassúak, drágák, és nem is használhatók bárki számára. A BitPay Send használatával viszont a cégek tömeges utalásokat végezhetnek, anélkül, hogy bármilyen módon kapcsolatba kellene kerülniük a kriptopénzekkel, a címzettek pedig percek alatt megkapják ezt, nem kell napokat várniuk.”


A BitPay az USA-ban működik 2011 óta, és 2020-ra már havonta nagyjából 100 ezer tranzakciót végeznek a felületén, ennek többsége pedig BTC-utalás.
A cég közel 70 millió dollárnyi befektető pénzt tudott szerezni, olyan nevek részvételével, mint a Founders Fund, Virgin Group, Index Ventures, és az Aquiline Technology Growth.

Olvastad már? Elérhetővé tette kriptoszolgáltatásait a PayPal amerikai felhasználói számára

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!