300 ethereumos eladás történt az Axie Infinity projektnél

-

A rekordmértékű eladás már csak hab a tortán az Axie Infinity számára.

A hét második felében több jelentős defiprojekt értéke is hatalmasat emelkedett, de a Pokemon által inspirált Axie Inifnity játék hatalmas eredménnyel zárja a hetet, ugyanis egy NFT 300 ethereumért (nagyjából 130.000 dollár) cserélt gazdát.

Az Angel nevű NFT (nem helyettesíthető token) egy játékban használható lény, amely egyike a 19 „tripla misztikus” Axie-nek. Az Angel nevű NFT-t pénteken az Opensea piacterén adták el, majd valaki azonnal listázta 666 ethereumért (250.000 dollár).
Az Axie Inifnity még a hatalmas eladás nélkül is jól zárta volna a hetet. A héten élőben közvetítették a „The Last Lunacian” nevű bajnokságot közösen az Aave defiprotokollal, ahol egy korlátozott kiadású NFT-setet is kiadtak, emellett a havonta aktív felhasználók száma is elérte a 9000 főt.
Azonban még izgalmasabb lehet a közösség számára, hogy elindult az Axie Infinity Shards (AXS), az Axie kormányzói tokenje.
Az Axie weboldala alapján a tokenek kamatoztatásával jutalmakat lehet szerezni, valamint ez az Axie saját NFT-piacterének valutája, és a tulajdonosoknak szavazati jogot ad az Axie hamarosan megjelenő kormányzási rendszerében.

„Egyértelmű, hogy a világ kezd felfigyelni az Axie Infinityben rejlő hatalmas lehetőségekre és erre a különleges közösségre.” – mondta Jeff Jiho” Zirlin, az Axie Inifnity növekedésért felelős igazgatója. „Az AXS token lehet a küldetésünk ékköve.”

Az AXS-t szerdán listázták a Binance tőzsdén, jelenleg 14 cent az árfolyama, amely 40%-kal magasabb, mint a listázási ár.
Több mutató alapján is szárnyal a játék. Az Axie NFT-t birtokló tárcák száma 3045-ről 14.929-ig emelkedett, amely 490%-os növekedés. A piactér felhasználóinak száma 2056-ról 10.042-re nőtt, amely 488%-os növekedést jelent.

Az Axie terjedése jól mutatja, hogy egyre nő a kereslet az NFT-k iránt. Jesse Johnson, az Aavegotchi társalapítója nemrég elmondta, hogy hamarosan az NFT-k adhatják a defi gerincét és a különböző NFT-k összértéke már átlépte a 100 millió dollárt.
Zirlin úgy véli, hogy a videójátékok szektorában ez még csak a kezdet a NFT-k számára:

„Ez még csak a kezdet egy olyan irány számára, amely úgy fog végződni, hogy a világ legnépszerűbb játékait azok a közösségek fogják birtokolni és irányítani, amelyek fenntartják őket.”

Olvastad már? Hamarosan 20.000 dollár lehet a bitcoin a makroadatok alapján

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!