10 millió dolláros összértékig növekedett egy Ethereum-alapú játék

-

A deficoinok értéke hatalmasat esett, de továbbra is jelentős pénzek mozognak az Ethereum- és altcoinpiacokba.
Egy tegnapelőtt indult token összértéke például egy nap alatt 10 millió dollárra emelkedett.

Azonban ehhez jelentős mértékben hozzájárult, hogy a token az egyik legnagyobb és legismertebb Ethereum-alapú alkalmazáson indult.

Azonnali sikert aratott az Ethereum-alapú Axie Infinity AXS token

November 4-én a Binance segítségével az Axie Infinity csapata elindította saját kormányzási tokenjét, az AXS tokent. Az Axie Infinity egy digitális gyűjtögethető és játékalkalmazás, amely az Ethereumra épül.
A játék egyik fontos eleme az Axies gyűjtögetése és felhasználása, amelyek Ethereum-alapú tokeneken keresztül reprezentált digitális lények. Annak ellenére, hogy az altcoinpiacok nem pörögnek, az AXS azonnali sikert aratott.
A CoinGecko alapján az AXS 10 millió dolláros összértéken indult, amely azóta 7,3 millió dollárra csökkent.
Az új coin tulajdonosai „dönthetnek az Axie jövőjéről, ugyanis a coinokkal szavazhatnak kormányzási javaslatokról és a Közösségi Kincstár felhasználásáról.” Az AXS emellett egy valuta lesz a játékban.
Egyéb defitermékekhez hasonlóan az ACS tokenek az alkalmazáson belül kerülnek szétosztásra.
A bejelentés szerint, „akik értéket teremtenek” a hálózat számára, kaphatnak a tokenekből, de ennek részleteiről még nem árultak el mindent.
A tokenek szétosztása hasonlóan történhet, mint a Synthetix esetében, ahol azok kapják a tokeneket, akik használjak a terméket, és nem csak azok, akik egy sokszor haszontalan közösségbe utalják.

Nagy támogatók

Lehet, hogy az Ethereum-alapú játékok eléggé szűk kört céloznak meg, de több nagy név is áll az Axie mögött.
Elsőként a Binance Launchpad is listázta. A tőzsde mindig alaposan megvizsgálja a projekteket, mielőtt azok a Launchpadra kerülnének.
Emellett a kriptoeszköz-tanácsadó és -kutató cég, a Delphi Digital is beállt az Axie Infinity mögé. A cég 150.000 dollárnyi Axie tokent vásárolt mint hosszú távú befektetés. A Delphi emellett az AXS token megtervezésében is segített.

Az Axie Infinity azt mutatja, hogy a decentralizált pénzügyi projektek mellett a nem-helyettesíthető tokenek (NFT-k) is egyre népszerűbbek.
Az Axie tokenek lényegében NFT-k. Egyes NFT-tokeneket több tíz és százezer dollárért adtak el és olyan művészek is kezdenek beszállni, mint 3Lau, így érthető az Axie Infinity sikere.

Olvastad már? Hoskinson elárulta, miért tartanak olyan sokáig a Cardano frissítései

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!