A Harvest Finance 100 ezer dollárnyi fejpénzt ajánlott a hekkerért

-

A Harvest Finance ma szenvedett el kibertámadást, a hekker 24 millió dollárnyi kriptopénzt emelt el a likviditási pooljaiból.
A defi protokollok között nagyobbnak számító Harvest hivatalosan is elismerte a támadást, és azt is elmondták, a rendelkezésre álló adatok alapján a hekker ismertnek számít a kriptoközösségben.

Hogy a probléma megoldódjon, aktívan is szerepet vállalnak, így 100000 dollárnyi jutalmat ajánlottak fel annak, aki segít kézre keríteni a támadót.


A közleményük szerint dolgoznak azon, hogy az eset ne ismétlődhessen meg, és, hogy a nem érintett pooljaikat is biztonságossá tegyék. A hekker a megszerzett kriptót renBTC tokenre váltotta, és azt küldte ki a platformról.
A lopás után a támadó 2,5 millió dollár visszaküldött a protokoll tárcáiba, USDT és USDC formájában. A cég szerint ezt szétosztják a megkárosított felhasználók között, a megfelelő arányban.
A Harvest a renBTC váltás miatt azonnal felvette a kapcsolatot a Ren Protokoll csapatával, és azonosították a bitcoin-címeket, amelyek részt vettek az utalásokban.

A cég képviselői pedig a nagy tőzsdéket, köztük a Binance-t és a Coinbase-t is, értesítették az esetről, és kérték, hogy tegyék tiltólistára az adott címekről esetlegesen érkező beutalásokat.
A FARM token az elmúlt 24 órában 60%-ot esett. A platformon lévő teljes lekötött tőke is megsínylette az eseményeket, a tegnapi 1 milliárd fölötti lekötés mára jelentősen megcsappant, a DeFi Pulse adatai alapján 570 millió dollár körül van.

Olvastad már? 1000%-ot emelkedett egy új token értéke miután a Binance listázta

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!