A DeFi tokenek ismét erőre kaptak, 19%-os növekedést hoztak össze egy nap alatt

-

A szektorban mért átlagos áremelkedés elérte a 19%-ot. A hét eddig nem telt túl fényesen a defi számára, sok projekt élt át akár 50%-os esést is, most mindenesetre úgy tűnik, végre ismét hegymenet következik.
Az ether is szép, 11%-os növekedést produkált az elmúlt 24 órában.

A Messari adatai alapján látszik, hogy az általuk követett 37 defi tokenből 32 emelkedett, 3 és 39,6% közötti mértékben.

Forrás: Messari

A nap nyertese a Swerve 39,6%-kal, ezután a YFI 37,6%, a Loopring 29,9%, az Aave 29,4% és a Sushi 27,8% emelkedéssel.
A YFI ráadásul annak ellenére emelkedett nagyot, hogy a múlt héten indított, várva-várt ETH Vault funkciójuk elég szerényen kezdett.
Mindenesetre a stablecoin vault által generált napi hozamot sikeresen feltornázták 0,1% fölé, így ez segítséget nyújthatott az emelkedésben.
A defi tokenek összességében túlteljesítették a teljes Ethereum-ökoszisztémát, holott a listázott 178 ERC-20 tokenből 136 zöldben tartózkodik, átlagosan 8,3%-os erősödéssel.
Forrás: Messari

A listát az Ampleforth vezeti 84,5%-kal, ezután jön a már említett YFI és a Loopring.
A top100 kriptóból a legjobb napi 10 fele defi token, és itt kell megemlíteni a Solana tokenjét is, amely egy szintén meggyőző, 47%-os napi emelkedést tudhat maga mögött.

Olvastad már? 360 ezer dollár ellopása egy hamis bitcoineladás során

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

JPMorgan Bitcoin figyelmeztetést ad ki

A JPMorgan amerikai bankóriás figyelmeztette a kriptopénz-befektetőket, hogy a Bitcoin még nincs túl a nehezén A JPMorgan amerikai bankvállalat továbbra is óvatos álláspontot képvisel a kriptovalutákkal...

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!