3 veterán igazgató is otthagyta a CoinMarketCap-ot

-

Carylyne Chan, a CoinMarketCap (CMC) korábbi fő stratégiai vezérigazgatója több mint két év után hagyta ott a céget.

Carylyne Chan, a CMC fő stratégiai igazgatója és átmeneti vezérigazgatója otthagyja az ismert kripto oldalt két kollégájával, Jeremy Soew és Spencer Yang-al együtt.

Chan 2018 januárja óta dolgozik a cégnél, augusztus 31-én pedig beadta felmondását. Akkor lett a CMC átmeneti vezérigazgatója, amikor idén áprilisban a Binance felvásárolta az oldalt.
Seow már 2019 júniusa óta a CMC termékekért felelős alelnöke volt, Yang szintén júniusban csatlakozott, mint műveletekért, növekedését és jövedelmekért felelős alelnök.
Chan egy interjúban elmondta, hogy abban a reményben hagyja ott a CMC-t, hogy az oldalnak idővel még nagyobb szerepe lesz a kriptopénzekről való oktatában. Ennek ékköve a „CMC Alexandria” lenne a közeljövőben, amely egy új oktató része lenne az oldalnak új felhasználók részére.
Chan víziója egy kooperatív, közösség által vezérelt „forradalom”, amely hatalmas együttműködést igényel, mielőtt elérnék a kriptopénzek széles körű elterjedését.

„Amellett, hogy fényt derítünk a kriptopénzek összetette belső működésére, úgy hiszem, hogy sokkal több mindent tehetnénk azért, hogy egyszerűbb legyen a technológia használata. Már szinte mindenki tudja, hogy a jobb felhasználói élmény, az egyszerűbb kezelői feleületek és termékek lehetnek a globális elterjedés kulcsa.”

Búcsúlevelében azt írta a CMC közössége számára, hogy személyesen ő vette fel és képezte ki a CMC 50 fős csapatának több mint negyedét. Munkája során azon dolgozott, hogy az oldal átláthatóbbá tegye a különböző kriptoprojekteket.

Ezek közt szerepel az adatok átláthatóságáért és ellenőrizhetőségéért felelős szövetség megalapítása és új számlálók bevezetése, valamint az oldalon látható adatok megbízhatóságának pontozása is.
2019 tavaszán a CMC elindított két kriptopénz árfolyam mutatót a Nasdaq, Bloomberg és Refinitiv (Thomson Reuters) oldalán, hogy „mainstream” oldalakon is láthatóvá tegye a kriptopénzek értékét.

„Abban reménykedem, hogy idővel megcáfolhatjuk a kritpopénzekről keringő tévképzeteket. Ez idővel sikerülhet, ugyanis a különböző kripto-derivátumok egyre jobban elterjedhetnek és megmutathatják a bennük rejlő lehetőségeket.

Olvastad már? Egy kínai bank átmenetileg elindította Kína digitális pénzét

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!