Megjelent a Golem új verziója fejlesztők részére

-

A Golem decentralizált számításiteljesítmény-megosztó rendszer kiadta a hálózat új verzióját.
A Golem bejelentette a Golem-hálózat új változatának alfa verzióját, melynek célja, hogy megkönnyítse az alkalmazások fejlesztését.

 „Ahogy már az elmúlt hónapok során többször is említettük, összegyűjtöttük a Brass és a Clay Golem fejlesztése és futtatása során szerzett tapasztalatokat. Számtalan napot és éjszakát gondolkodtunk azon, hogyan oldjuk meg a felhasználók számára legfontosabb kérdéseket, és megalkottunk egy víziót arról, hogy mit szeretnénk felépíteni.”


A frissítés még az alfa tesztnet fázisban van. A fejlesztők a Golem személyre szabott virtuális számítógépén keresztül futtathatják programjaikat.
Emellett a Golem hozzáadott egy már sokak által használt alkalmazásprogramozási felületet, hogy a fejlesztők hozzáférjenek tárolóikhoz.
A cég elmondta, hogy egy meglehetősen fapados platformot indítottak el „mivel elsődlegesen a fejlesztőkre szeretnénk alapozni és ehhez visszajelzésekre van szükségünk.”
A Golem elmondása szerint „számos célra lehet használni a platformot” és bármilyen javaslatot szívesen fogadnak.
A Golem korábban kiadott egy koncepciót, melyet személyazonosságok ellenőrzésére lehetne használni. Ennek révén a felhasználók hitelesíthetik hardverüket és anonim, de megbízható módon bizonyíthatják személyazonosságukat.

Olvastad már? Az érdeklődők majdnem 7 millió dollárt költöttek ETH Gasra a Uniswapen

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Pepe Coin példátlan érdeklődésnek örvend: Mi a következő nagy kripto felfedezés?

Vendégbejegyzés Az utóbbi hét napban egy népszerű mém érme, a Pepe Coin (PEPE) masszívan erősödött, és mostanra az egyik legtöbbet kereskedett érme lett ugyanezen időszak alatt. Ezzel...

Nagy pillanat a kriptoipar számára, de Biden elnökön múlik a folytatás

Az amerikai szenátus május 16-án elfogadta egy olyan törvény módosítását, amelynek messzemenő következményei lehetnek a kriptoiparra nézve az Egyesült Államokban. A törvényjavaslat jelentős kétpárti támogatást kapott,...

A Solana mellett érdemes foglalkozni ezzel a kaszinótokennel is

Vendégbejegyzés A Solana 2020-ban jelent meg a tőzsdéken, és remek tranzakciós sebességével, skálázhatóságával, valamint fényes jövőképével megadta az alaphangot a blokklánc-technológia fejlődésének. A nagy sebességű Solana blokklánc...

Solana 2024 – A SOL az idei nyáron irányíthatja az altcoin-szezont?

Az nem titok, hogy a Solana (SOL) már jó ideje tartja a frontot a kriptopiacon. Az egész kriptoközösség imádja a SOL-t, és a mémcoinjai figyelemre...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!