Bemutatják az első litecoinon alapuló Visa betéti kártyát

-

Charlie Lee szerint litecoin-maximalisták nem léteznek.
A BlockCard egy litecoinon alapuló Visa betéti kártyát bocsát ki.

Charlie Lee a Cointelegraph-nak elárulta, hogy ez immár a második próbálkozásuk, ugyanis az előző igyekezetük kudarcot vallott:

„Korábban a LitePayjel dolgoztunk együtt egy betéti kártyán, az a terv azonban megsemmisült, amikor a LitePay befejezte üzleti tevékenységét”.

Lee ugyanakkor különbséget tett az új, litecoint támogató betéti kártya és egyéb olyan kriptokártyák között, melyek ezt a valutát támogatják:

„Léteznek egyéb jelenleg elérhető kriptokártyák is, melyek támogatják a litecoint, azonban azok csak a litecoinnal történő finanszírozásokat támogatják. Ez a kártya már eredetileg litecoinnal rendelkezik, tehát a vagyon litecoinban számítódik egészen a kártya használatáig.”

 
Bár a litecoin rajongói már feliratkozhattak rá, maga a szolgáltatás még néhány hétig nem lesz elérhető. Könnyedebb hangnemre váltva, Lee azon véleményét hangsúlyozta, miszerint nem létezik olyan, hogy „litecoin-maximalista”:

„Szerintem ilyen nem is létezik. A legtöbb litecoinrajongó a bitcoint is támogatja és birtokolja.”

A felhasználók számára a legkedveltebb kriptovaluták közül tizenkettő lesz elérhető, beleértve a legtöbb fő stabilcoint is.
Lee szerint mindeddig mintegy 300 felhasználó regisztrált kifejezve érdeklődését.
Mindeközben piaci kapitalizáció alapján a litecoin folyamatosan az első tíz érme között maradt, valamint a közösségi médiában az egyik legnagyobb követői táborral rendelkezik.

Olvastad már? Craig Wrightnak nem kell fizetnie Hodlonautnak, amíg nincs vége a fellebbezésnek

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!