Esett a bálnák száma, miután 39%-ot emelkedett a bitcoin cash értéke

-

Azon bitcoin cash befektetők száma, akiknek legalább 3 millió dollár a vagyona, 10-zel esett augusztus elseje óta, miután több mint 311 dollárra emelkedett az árfolyam.
Miután július vége óta 39%-ot emelkedett a bitcoin cash árfolyama, legalább 10 bálna hagyta el a hálózatot, így több millió dollárnyi kriptopénzt adhattak el.

Ali Martinez Twitter-felhasználó szerint, a Santiment elemzőoldal adatai azt mutatják, hogy a 10.000 – 100.000 bitcoin casht birtokló bálnák, (vagyis nagyjából 3-30 millió dollár) száma augusztus elseje óta 10-zel esett.
Ez azt követően alakult ki, hogy a token értéke a július 17-ei 224,46 dollárról 38,7%-ot emelkedett július 31-én 311,34 dollárig, tehát több bálna is likvidálta vagyonát.


Továbbra is a bitcoin cash az ötödik legértékesebb kriptopénz 5,6 milliárd dollárral, melyet a Chainlink (LINK) követ 4,6 milliárd dollárral.
A cikk írásakor 307,84 dolláron áll a bitcoin cash, az elmúlt 24 órában pedig 3%-ot emelkedett.

Megváltozott a bitcoin cash nehézségi algoritmusa

A bitcoin cash az SHA256 algoritmust alkalmazza, ugyanazt mint a bitcoin. Azonban hashrátája kevesebb, mint a bitcoin hashrátájának 5%-a, így jócskán ki van téve egy 51%-os támadásnak.
A bitcoin cash közössége ezért felvetette az ötletet, hogy a novemberi fejlesztéssel meg kellene változtatni a hálózat nehézségi algoritmusát.
A Cointelegraph augusztus 7-én megírta, hogy a fejlesztők kidolgoztak egy kompromisszumot.
A hálózat bevezeti az „Aserti3-2d” nehézségi igazítást, melyet Jonathan Toomin, a BCHN fenntartója vetett fel. Emellett egy infrastruktúrát támogató tervet is bejelentettek.

Olvastad már? Miért longolja „felelőtlenül” a bitcoint a Wall Street tapasztalt résztvevője

Kiemelt kép: Bitcoin Art
Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!