A Beam vezérigazgatója szerint „minden át fog állni a titkosított DeFi-piacra”

-

Június 29-én a Beam kriptovaluta átesett egy láncelágazáson, amely lehetővé tette a „titkosított DeFi-t” hálózatán.
A DeFi-k aranykorában hogyan tűnhet ki a Beam DeFi megoldása az olyan DeFi-kkel szmben, mint a COMP vagy a MakerDao? Alexander Zaidelson, a Beam vezérigazgatója beszélt erről.

A Beam láncelágazása lehetővé tette a titkosított vagyonokat, vagyis Beam CA-t, így független tokenek kiadása is elérhetővé vált a Beam blokkláncán. Ezzel a DeFi–piacok kihasználhatják a Beam olyan előnyeit, mint a titkosítást és a skálázhatóságot.
Zaidelson szerint a titkosított DeFi „pénzügyi szolgáltatások egy olyan hálózata, amely teljes mértékű titkosítással, jó felhasználhatósággal és ellenőrizhetőséggel rendelkezik.”
Zaidelson elismerte, hogy az olyan DeFi-szolgáltatások, mint a Compound és a Maker, „stabil pénzügyi eszközök.” Szerinte nincs párhuzam a DeFi-k berobbanása és a 2017-es ICO-bumm között, mivel az ICO-k „hamis ígéretekre épültek és az emberek csak pénzt buktak rajtuk.”

Azt is kiemelte, hogy a Beam DeFi miben különbözik a többitől:

 „A többi DeFi az Ethereum hálózatára épül, amely az adatvédelem ellentetje. A Beam titkosított DeFi több funkcióval bír, emellett teljes pénzügyi bizalmasságot, jobb felhasználhatóságot és a tranzakciók ellenőrzésének lehetőségét nyújtja.”

Amikor arról kérdezték, hogy miben különbözik a Beam DeFi, a COMP és a Maker célközönsége, azt felelte: „mindenkinek szüksége van adatai védelmére, így idővel mindenki átáll a titkosított DeFi-re.”
A Compound COMP tokenje megjelenése óta jelentős sikereknek örvend. A COMP egyetlen nap alatt átvette a vezetést a Makertől (MKR) a decentralizált pénzügyek piacán.

Olvastad már? A leghíresebb piramisjátékok a kriptovaluta világában

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.27.

Prémium Ripple (XRP) Az Ripple (XRP) esetében a hosszú távú csökkenő trend az utóbbi időben gyengül, és a heti grafikonon az 50 napos (kék) és a 200...

Peter Brandt kétségeket ébreszt a Bitcoin bikafutás folytatásával kapcsolatban

A neves kereskedő, Peter Brandt kétségeket fogalmazott meg a Bitcoin jelenleg is tartó bikapiaci ciklusának fenntarthatóságával kapcsolatban. Egy részletes elemzésben, amelynek címe: „A történelem azt mutatja,...

A BAYC legújabb rallyjának vizsgálata a 32 hónapos mélypontjáról

Az NFT Floor Price adatai szerint a vezető non-fungible token (NFT) projekt, a Bored Ape Yacht Club (BAYC) padlóárfolyama az elmúlt hónap legmagasabb szintjére emelkedett....

A vezető szakértő 1000%-os növekedést jósol a BlastUP esetében: hihető ez a növekedés?

Vendégbejegyzés A híres közösségi média influencer és kriptopénz szakértő, Orbid, aki híres a nagy potenciállal rendelkező kriptók azonosításáról, nemrég kiemelte a BlastUP-ot egy X-en közzétett bejegyzésében....

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!