Az USA és Irán közötti hashháború 500 ezer dollárra emelheti a bitcoin árát

-

Elérkezik a „21. századi Mona Lisa” ideje, miközben Trump Maduróval és Homeini ajatollahhal verseng a bitcoin hashrátáért – mondja Keiser.
A bitcoin az 500.000 dollárt is el fogja érni, ugyanis az Egyesült Államok óriási hashháborút indít Iránnal és Venezuelával szemben – ami valójában már el is kezdődött.

A Keiser Report TV-műsor legutóbbi epizódjában Max Keiser azt jósolta, hogy az iráni és venezuelai rendszer a bitcoin felkarolására fogja kényszeríteni Trump kormányát.

Keiser: Isten a protokollon keresztül figyel minket

Annak köszönhetően, hogy Teherán a Bitcoin hashrátájának immár 3 százalékát irányítja, és Venezuela – csekély mértékben – elfogadja a bitcoinnal történő fizetéseket, csak idő kérdése, hogy az Egyesült Államok is csatlakozzon a Bitcoinuralom harcához.

„A globális hashrátából Irán már 3 százalékkal rendelkezik, tehát úgy gondolom, Venezuela is elég hamar elérhet 3-5 százalékot” – mondta Keiser.

„Ezután persze csatlakozik majd Amerika, mondván, »muszáj belépnünk ebbe a 21. századi Bitcoin-bányászati versenybe«, majd megpróbálják megszerezni a hashráta 20 százalékát, a részvények drámai módon megváltoznak, és az ár eléri a 400.000 vagy 500.000 dolláros szintet is.”
Ismételve előző érveit, Keiser hangsúlyozza, hogy a bitcoin számára a „szólásszabadság reformját” képviseli, amelyet a kormány a valuta ellenőrzésével megakadályoz, az állampolgárok pedig így elveszítik teljes állami pozíciójukat.

„A bitcoin a 21. század Mona Lisája: öntudatos, a technológia kvantummechanikai szempontjain keresztül fedez fel minket, és Istent képviseli” – folytatta.

„Isten tehát a protokollon keresztül figyel minket, és arra próbál rájönni, »Hogyan tudnánk rendbe hozni az emberi fajt, amely a központi bankok miatt rossz útra terelődött?«”

„Ellenőrizhetetlen, lefoglalhatatlan, megsemmisíthetetlen vagyon”

A makroszintű piacok jelenlegi helyzete és a számos amerikai szenvedését szemléltető Black Lives Matter-tiltakozások Keiser állításait támogatják.
A kormány iránti düh és a dollár hígulása ellentétben állnak azzal, hogy a tőzsdék 2011 óta most tapasztalták legjobb negyedévüket. A Federal Reserve ugyanakkor átvette a részvénypiacok jelentős részeinek tulajdonjogát, amely az Egyesült Államok GDP-jének 30 százalékát alkotja.
Keiser a múlt héten arra szólította fel a tüntetőket, hogy hagyjanak fel a megtorlással és ehelyett egyszerűen csak vásároljanak bitcoint.
Így nyilatkozott:

„Az az igazság, hogy ha egyéni szuverenitást szeretnél, ha igazságosságot szeretnél, ha ellenőrizhetetlen, lefoglalhatatlan, megsemmisíthetetlen vagyont szeretnél, csak egy lehetőséged van – az pedig a bitcoin.”

Olvastad már? A Crypto Research Report 2030-ra 397 ezer dolláros árat jósol a bitcoinnak

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!