A SIA és a Quant Network sikeresen letesztelte a blokkláncok átjárhatóságát

-

A SIA európai fizetési platform és a Quant Network lehetővé tették a blokkláncmegoldások átjárhatóságát pénzügyi intézmények számára.
A SIA egy európai fizetési szolgáltató és az egyesült királyságbeli Quant Network techcég sikeresen letesztelte a blokkláncok átjárhatóságát különböző protokollokon keresztül.

A SIA és a Quant Network június 5-én jelentették be együttműködésüket. A céljuk az volt, hogy különböző platformokon elérhető alkalmazásokon és szolgáltatásokon dolgozzanak pénzügyi intézmények és bankok számára.
Együttműködésük keretén belül az volt a céljuk, hogy integrálják a Quant Network blokkláncán elérhető Overledger operációs rendszert a SIA SIAchain infrastruktúráján és lehetővé tegyék az átjárhatóságot, ezzel megoldanák a pénzügyi intézmények számára a blokkláncok integrációjának kérdését.
Mindkét cég sikeresen integrálta az Overledger technológiát a SiaChain hálózatán, így lehetővé tették a blokklánctevékenységeket.

A SIA szerint ez lehetővé teszi az olyan, platformokon átívelő alkalmazásokat, mint a hitelesítést, fizetéseket és ügyfél-azonosítási szolgáltatásokat.


Mindezek mellett további tesztelés zajlik a SIAchain, az R3 Corda és további magán-Ethereum hálózatokon.
Quant Network és a SIA célja, hogy lehetővé tegyék a blokkláncokon átívelő piaci megoldásokat és új lehetőségeket nyissanak a piac számára.
SIAchain egy magáninfrastruktúra, amely több mint 570 európai csomóponttal bír a SIAnet hálózatán belül.
Pénzügyi intézmények, cégek, és közműszolgáltatók is alkalmazzák, hogy a blokklánc innovatív felhasználási lehetőségeit kutassák.

Olvastad már? Akár 20%-ot is eshet a bitcoin a tőzsdepiacok lassulása miatt

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!