2000 dollár értékben vásárol részvényeket a Grayscale Ethereum Alapjába

-

A Messari kriptoelemzési cég cikke szerint a Grayscale Investments Ethereum Befektetési alapja, vagyis ETHE 750%-kal magasabb árfolyamon mozog, mint az ethereum jelenlegi értéke.
A Grayscale befektetési alapjának felára folyamatos növekedést mutat év eleje óta, az ETHE-részvények már februárban is 220%-kal magasabbak voltak, mint a spot piacok.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A befektetési alap anélkül teszi hozzáférhetővé az ethereumot a befektetők számára, hogy maguknak kéne megoldaniuk vagyonuk tárolását.

Egyre nő az ETHE ára

Az ETHE részvényárfolyama 2905 dolláron áll, amely 46%-kal magasabb, az ethereum árfolyamcsúcsánál a spot piacokon.
Az elmúlt hónapok során a felár tovább növekedett, áprilisban már 550%-kal haladta meg az ethereum piaci értékét.
Ez a növekedés azt mutatja, hogy egyre nagyobb az intézményi piacok érdeklődése az ETH 2.0 megjelenése előtt, a Grayscale már 110 dollárnyi ethereumot vásárolt.
Ray Sharif-Askary, a Grayscale befektetői kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta, hogy ügyfeleik 38%-a érdeklődik több mint egy kriptopénz iránt – ez egy éve még csak 9%-on áll.

A Grayscale bitconvásárlása meghaladja a kínálatot

A Grayscale Bitcoin Befektetési alapja jelentősen rákapcsolt a vásárlásra, az első negyedév során az új bitcoinok 33%-át vásárolták fel, a feleződést követően pedig másfélszer gyorsabban vásárolják fel az új bitcoinokat, mint ahogyan azok forgalomba kerülnek.
A feleződés óta 19.000 bitcoint vásárolt a cég, mintegy 178,6 millió dollár értékben az elmúlt öt hét során.

Olvastad már? Zsarolás állhat az 5 millió dolláros Ethereum-tranzakciós díj mögött

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Bitcoin CrypTO
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoin trade-ek a közelgő fellendüléshez

Vendégbejegyzés A kriptopiac egyértelműen erőteljes fellendülés jeleit mutatja, a 2024 eddig bika képet fest. A befektetők és a rajongók egyaránt kíváncsian várják, hogy mely altcoinok vezethetik...

Akash Network (AKT) árfolyam elemzés 05.18.

Prémium Akash Network (AKT) Az Osmosis láncon indított Akash Network 2018 márciusában jelent meg először a kriptopiacon. Ez az AI-projekt a felhőalapú számítástechnika, a felhőszolgáltatások és a...

A Solana (SOL) május végéig elérheti a 200 dollárt

A Solana natív tokenje (SOL) egyre nagyobb teret hódít a kriptopénzpiacon, ma 174 dollárt ért el az árfolyama, ami az elmúlt több mint egy hónap...

A ChatGPT megjósolja, hogy milyen magas lehet a Bitcoin ára 2024 második negyedévében

A piacok bika tempóban haladnak, ahogy a Bitcoin árfolyama leküzdi a múlt hónapban kezdődött masszív kínálati hullámot. A BTC ára átlépte a 67.000 dolláros küszöböt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!