Charles Hoskinson politikai mozgalomnak nevezte a kriptót

-

Egy nem régi kérdezz-felelek során a Cardano-alapító Charles Hoskinson eredendően politikai eszközökként jellemezte a kriptopénzeket.
A közösséget éppen ezért arra sürgeti, hogy egyre erősebben lépjen fel az ágazat elfojtására tett erőfeszítések ellen.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az ada kriptopénz mögöttes rendszerét megalkotó Charles Hoskinson a kriptopénzek piacán való részvételt eredendően politikai tevékenységnek nevezte.
Egy rögtönzött youtube-os kérdezz-felelek keretén belül Hoskinson kijelentette, hogy a pénzügyi kapcsolatok kriptopénzek által való megreformálása nem lesz nehézségektől mentes.
Érvelését úgy támasztotta alá, hogy a teljes kriptojelenséget a politika színpadára vetítette ki.
Arra sürgette a kriptoközösség tagjait, hogy álljanak ki a növekvő szabályozói nyomás ellen, amelyek főleg a titkosítás bomlasztására helyeznek nagyobb hangsúlyt.

A kriptó eredendően politikai

A június 5-én zajlott kérdezz-felelekben Charles Hoskison kinyilatkoztatta, hogy a „kriptó egy politikai mozgalom”.

„A kriptó annyira politikai, amennyire csak lehet” – mondta. „Újra fel fogjuk találni a pénz koncepcióját, és a kormány kezéből a saját kezünkbe vesszük az irányítást.”

Hangsúlyozta, hogy a kriptopénzeket övező jelenség természete szerint inkább politikai, hiszen egyfajta kreatív rombolás révén szeretne új monetáris irányelveket elérni. Kijelentette, hogy „a pénz minden politika legnagyobb befolyásoló tényezője”.
Tekintettel az elosztott főkönyvi technológiák nagykereskedelmi elfogadottságának következményeire Hoskinson megjegyezte, hogy a kriptopénzek hatásai jóval túlmutatnak majd a most ismert pénz határain:

„Minden meg fog változni: a kereskedés megváltozik, a tulajdonjogok megváltoznak, az üzleti struktúrák megváltoznak, a törvények megváltoznak.”

Szabályozók a titkosítás ellen

Hoskinson úgy jósolja, hogy a kriptoeszközöknek növekvő ellenségeskedéssel kell szembenézniük a szabályozók részéről.
Mint mondta, „manapság vannak olyan emberek az amerikai szenátusban és kongresszusban, de világszerte mindenhol, akik be szeretnék tiltani a kriptót”.
A Cardano alkotója arra sürgette a kriptoközösséget, hogy vegyék fel a harcot ezekkel a törekvésekkel szemben:

„ha az ágazaton belül tevékenykedsz, mit kell tenned? Áthajtasz a döglött kutyán és azt mondod »jól szórakoztam, akárhogy is, minden rendben«? Nem, sajnálom, de kell, hogy legyen választási lehetőséged. A jó ügyért kell harcolnod.”
„Jelenleg erős lépések zajlanak a titkosítás tiltása ellen” – mondta.

„Használnátok srácok a Cardanót, ha hátsó kapukat helyeztünk volna el benne, és úgy terveztük volna meg, hogy egy maroknyi olyan ember kezelje a pénzeteket, akik bármikor befagyaszthatnák azt? Vajon hányan használnátok akkor?” – tette fel a kérdést.

Olvastad már? Továbbra is magasak az Ethereum-tranzakciók költségei

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!