A Matrixport is engedélyezte a bankkártyás kriptovásárlást

-

A Matrixport oldalán mostantól közvetlenül vásárolhatunk kriptopénzeket Visa vagy Mastercard kártyával.
A Bitmainhez köthető pénzügyi szolgáltató, a Matrixport üzleti megállapodást kötött a Simplex-szel – amely egy az EU által engedélyezett fizetésfeldolgozó cég –, hogy lehetővé tegyék a kriptopénzek vásárlását hitel- és bankkártyákkal.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

A Matrixport-felhasználók hét különböző kriptopénzt vásárolhatnak a legtöbb népszerű fiat valutával

Az üzleti megállapodás keretében a Matrixport felhasználói hét különböző kriptovalutát vásárolhatnak.
Bitcoin, ether, ripple, bitcoin cash, litecoin, dash és tether közül lehet választani az oldalon, melyekért Visa vagy Mastercard kártyákkal lehet fizetni a platform weboldalán vagy mobilalkalmazásán.
Több mint 20 fiat valutát támogatnak a kriptopénzek mellett: ilyen az amerikai dollár, az euró, az orosz rubel, a brit font és a japán jen.

Egyszerűbben hozzáférhető befektetési eszközök

A megállapodással olyan pénzügyi termékekhez is hozzáférhetünk, mint a Matrixport valutapáros dollárja, amely egy olyan befektetés, amely az USDT és az USD Coin (USDC) stabilkoint is támogatja. John Ge, a Matrixport társalapító-vezérigazgatója, aki emellett a Bitmain társalapítója, elmondta:

„A kettős amerikai dollár az egyik legnépszerűbb termékünk, mivel az emberek USDT/USDC befektetéseket csinálhatnak, amelyeknek jobb a megtérülése, mint a hagyományos pénzügyi alapoknak és banki kamatoknak. A felhasználóknak korábban egy másik oldalon kellett megvásárolniuk a stabilkoinokat, majd elutalni a mi oldalunkra. A Simplex támogatása jelentősen leegyszerűsítette ezt a folyamatot, amellyel karnyújtásnyira lehetnek a vonzó befektetések.

Minden kártyás vásárlás 100%-ig biztonságos

A Matrixport-felhasználóknak a „lehető legnagyobb fokú biztonságot nyújtják a kártyás vásárlásokra”, mivel a Simplex kompenzálja a kereskedőket a csaló utalások esetén.
A Simplex 3,5%-os tranzakciós költséget számol a vásárlások után.

Olvastad már? A Binance az aggodalmak ellenére is bányászközösséget indít

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a kriptopiac?

A kriptopiac hatalmas lendületet vett, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó emelkedést tapasztalt. A teljes piaci kapitalizáció 2,80%-kal ugrott meg, és május 3-án elérte a...

Májusban 5-10X: A top kereskedők kripto választásai a spekulatív nyereségek számára

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca gyorsan fejlődik, és új lehetőségek jelennek meg a jelentős nyereségre vágyó kereskedők számára. Miközben a bikafutás 2024-ben kibontakozik, a hozzáértő kereskedők kiemeltek egy...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 05.03.

Prémium Ethereum (ETH) Mivel a piaci hangulat megváltozott az elmúlt néhány órában, az Ethereum (ETH) profitált ebből, mivel a napi grafikonja zöldre váltott. A legutóbbi emelkedés azonban lehet,...

Még két hónapig szünetelhet a bitcoin árfolyam-emelkedése

A bitcoin felezéstől széles körben azt várják, hogy pozitív hatással lesz a kriptovaluta árára, de az elemzők rövid távon arra számítanak, hogy a helyzet nem...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!