Új kriptopartnerség Afrika pénzügyi helyzetének javítására

-

A kriptopénzágazat egyik legújabb együttműködésének célja, hogy felszámolja az afrikai kontinensen jelenlévő pénzügyi egyenlőtlenségeket.

A Sesacash digitális pénzügyi és fizetési platform egy április 14-ei blogbejegyzésben jelentette be, hogy együttműködésre lép a CryptoLocally peer-to-peer kriptokereskedő platformmal.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A partnerkapcsolat célja, hogy megoldást találjanak azokra a nehézségekre, amelyekkel az afrikai pénzügyi szektornak szembe kell néznie.
Blaise Bayuo, a Sesachash társalapító-vezérigazgatója a Cointelegraph-nak elmondta, hogy a kriptopénzekhez történő egyszerű hozzáférés segít majd az afrikaiaknak abban, hogy élvezhessék az olcsóbb és gyorsabb, határokon átívelő fizetések kínálta lehetőségeket.

„A kriptopénzek olcsó és gyors közvetítői az Afrikába és Afrikában történő, határokon átívelő fizetéseknek. Elvárásaink szerint egyre több afrikai csatlakozik majd a globális gazdasághoz és termel majd kriptojövedelmet.”

Afrikai tranzakciók kriptóban

A kriptopénzek mainstream elfogadottságának egyik akadálya, hogy az emberek vonakodnak kriptóra váltani vagyonuk egy részét a folyamat összetettsége miatt.
A Sesacash terve az, hogy kriptokártyákat bocsásson az afrikaiak rendelkezésére, akik így egy jóval felhasználóbarátabb módon férhetnek hozzá ehhez a közvetítőhöz.

„Ez csökkenti majd azt a komplexitást, amit a privát kulcsokat is tartalmazó tárcák és váltók használatával jár. A felhasználók közvetlenül a kriptokártyájuk segítségével költhetnek és fizethetnek majd termékekért és szolgáltatásokért.”

Második lépésként – mondta Bayuo – a vállalati szektorban is felhívják majd a figyelmet a kriptopénzekre, elmagyarázzák majd, hogyan segíthetnek a digitális eszközök a cégeknek megkönnyíteni a növekedést a határokon túlra.

„Felvesszük a kapcsolatot a mikrofinanszírozást kínáló cégekkel a hitelező vállalati modellekben történő kriptoadoptációt illetően. Szintén történtek lépések a mezőgazdasági startupok felé azzal kapcsolatban, hogyan tehetik lehetővé a kriptopénzek, hogy minél több mezőgazdásznak legyen hozzáférése tőkebevonási lehetőségekhez.”

Bayuo azt is elárulta, hogy a Sesacash már dolgozik egy olyan rendszeren, amely egy teljes értékű kriptotárcát is integrálna a Sesacash alkalmazásába.

Afrika üdvözli a kriptót

A kormányok, a fiat pénz és a kriptopénzek még mindig nem jönnek ki valami jól egymással, hiszen világszerte vannak olyan hatóságok, amelyek nem fogadják el őket pénzként, sok esetben pedig még a betiltásukkal is megpróbálkoznak.
Bayuo megjegyezte, miszerint a ghánai kormány nemrég bejelentette terveit egy nemzeti digitális valuta elindításával kapcsolatban, a többi afrikai kormány pedig szintén szeretne hasonló irányban haladni.

„A változó szabályozó környezettől azt várjuk, hogy nagyobb elfogadottságot kapnak majd a kriptopénzek.”

Olvastad már? Megdőlhet-e a Bitcoin királysága? Trónbitorlók régen és most

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Shiba Inu (SHIB) lassú tempója kiemeli az RCO Finance (RCOF) mint új kripto versenytársat

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közössége látta, hogy érméje küzd a felemelkedésért. Miközben a kriptopénzek területén sok érme a fellendülés jeleit mutatja, a Shiba Inu (SHIB) ingadozik...

A Slothana árfolyam-rallija fellendíthet több kripto előértékesítést is

Vendégbejegyzés A Solana mém érmék mostanában igen nagyot futnak, és közülük is kiemelkedik egy új szenzáció, a Slothana (SLOTH). A SLOTH május 13-án érte el történelmi csúcsát...

A Solana most először jövedelmezőbb, mint az Ethereum

Az Ethereum versenytársának számító okosszerződés-rendszer, a Solana először előzte meg az Ethereumot nyereségességben. A blokklánc jövedelmezőségét a lánc által létrehozott teljes gazdasági értékként határozzák meg,...

Bikafuttatás pár nap múlva: Melyik kriptót érdemes megvenni a 25-50x-es nyereségért?!

Vendégbejegyzés A kriptopiac hatalmas fellendülés küszöbén áll, és a befektetők éberen keresik a lehetőségeket, hogy jelentősen megsokszorozzák befektetéseiket. Mindenki fejében ott motoszkál a kérdés, hogy mely kriptovaluták...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!