Egy ábra, amely bemutatja milyen gyorsan növekedett a Binance 2018 óta

-

A Glassnode kutatói tüzetesen átvizsgálták a Binance láncon található adatait és összehasonlították a többi vezető kereskedelmi platformmal.
2018 óta a Binance folyamatosan emelte bitcointartalékait, amely azt mutatja, hogy egyre többen utalják vagyonukat a tőzsdére.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A kutatás szerint:

„Indulása óta hatalmas növekedést tapasztalt az oldal, mára a világ vezető kriptotőzsdéje lett kereskedelmi forgalma alapján. Emellett a Coinbase és Huobi után a Binance a legnagyobb bitcointulajdonos, és ez a vagyon a tőzsdék között a leggyorsabban növekszik.”

Miért fontos mutató a beutalások mértéke?

Az elmúlt két év során egyre jobban aggódnak a befektetők a tőzsdék hamis forgalma miatt.
A tőzsdék illegálisan felfújják a látszólagos forgalmat, ezzel próbálják leplezni a megrendelési főkönyv vékonyságát és a gyenge fizetőképességet.
A tőzsdékre érkező kriptoeszközök mértékét azonban nem lehet manipulálni.
A nulla értékű ügyleteket több módon is meg lehet hamisítani, a beérkező bitcoinok mennyiségét viszont nem.
A kutatók szerint:

„A legtöbb tőzsde bitcoinvagyona 2017 végén csúcsosodott ki, de a Binance azon oldalak között volt, melyek nem tapasztalták meg ezt a piac összeomlása után. 2017 utáni felemelkedését csak a Huobi tudta követni. Azonban a Binance sokkal jobban teljesített a legutóbbi összeomlást követően, ezzel az egyik vezető játékos lett a piacokon.”

A 2017-es csúcs során a Binance jelentős érdeklődés mellett indult, mivel kitűnő felhasználói felülete volt és Changpeng Zhao vezérigazgató korábban egy technikai igazgató volt egy vezető tőzsdénél.
Ezt követően a Binance bitcoinvagyona 50 000-ről 225 000-re növekedett, ezzel több, mint 3 milliárd dolláros vagyonuk volt.
Ekkoriban a vezető tőzsdék az amerikai felhasználókra voltak kihegyezve és az akkoriban népszerű váltók kezdtek veszíteni népszerűségükből, így a Binance betörhetett a piacra, mint a következő nagy tőzsde. Sikerének egyik kulcsa, hogy hosszabb távon is folyamatosan tudta tartani a kriptotőke beáramlását.
A Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Gemini, és Kraken beáramlása 2 évig stagnált 2017 óta, mialatt a Binance, az OKEx és a Huobi folyamatos növekedést tapasztalt.

Továbbra is vezető helyzetben maradhat a Binance?

A váltó nagy lépéseket tett 2020-ban, a kriptopiacok megfordulása ellenére tovább terjeszkedik Ázsiában.
A Binance Korea felvásárolta a WazirX tőzsdét, így hamarosan Dél-Koreában és Indiában is megjelenhetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemrég a CoinMarketCapet is felvásárolta egy ismeretlen összegért, amely a Similarweb adatai szerint a pénzügyi szektor 24. leglátogatottabb oldala.
A határidős piacokon a BitMEX és az OKEx a Binance fő vetélytársa, a spot piacokon pedig a Coinbase.

Olvastad már? PlanB: a határidős ügyletek nem manipulálják a piacot

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Jöhet a bitcoin ETF Ausztráliába is

Ausztrália spot Bitcoin ETF-jei az első három évben akár 3-4 milliárd dolláros tőkebeáramlást generálhatnak, legalábbis Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója szerint, ha Ausztrália legnagyobb tőzsdéje...

Az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) tovább erősödnek

Vendégbejegyzés Megkezdődik a verseny, hiszen négy neves kriptopénz, nevezetesen az ETFSwap (ETFS), a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) harcol az iparág...

4 érme, amit ne hagyj ki 2024 májusában

Vendégbejegyzés A kriptovaluták sebesen fejlődő világában az altcoinok a digitális valuta-ökoszisztéma kiemelkedő szereplőinek számítanak. A kripto portfóliójukat diverzifikálni kívánó befektetők igen gyakran fordulnak az altcoinokhoz, hiszen...

A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket. A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!