A következő hónapban kezdődik a Canaan bányászhardvergyártó pere

-

Ahogy elkezdődik a bírósági tárgyalás a Canaan részvénykibocsátásának ügyében, a részvényeseknek ki kell választaniuk maguk közül, ki fogja képviselni őket.
Az ügyben érdekelt jogi cég a napokban hirdette ki, hogy a képviselő megválasztásának a végső határideje május 4.-e.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Eddig kell eldöntenie a részvényeseknek, hogy a bíróságon ki fogja őket, mint felperes képviselni az ügyben. A kínai hardvergyártó tavaly novemberben jelentette be, hogy mintegy 400 millió dollárnyi tőkebevonást szeretne végrehajtani nyilvános részvénykibocsátással, de sejthető volt, hogy nehézkes lesz a dolog.
Ez igazzá is vált, még abban a hónapban perbe fogták őket az Oregoni Körzeti Bíróságon, mivel megszegték az 1933-as értékpapírtörvényt.
A vádirat azt állítja, hogy maga a kibocsátási regisztráció is valótlanságokat tartalmazott.
Többek között gyanú merült fel több, a céggel korábban kapcsolatban álló forgalmazó esetében, illetve tisztázatlan a gyártó, és a Hangzhou Grandshores Weicheng Technology Co. Ltd. közötti kapcsolat, illetve ez utóbbi pontos pénzügyi helyzete.
Ehhez hozzájön az is, hogy a cég partnerei közül nem mindegyik érkezik a bitcoin bányászati iparból. Sőt, a nagy partnereik nem is számítanak „visszatérő vásárlónak”, ez pedig megkérdőjelezi az üzleti modell fenntarthatóságát.
2020 februárjára a Canaan részvényei alig a kibocsátási ár felére, 4,66 dollárra estek.

A részvényeseknek képviselőt kell választani

Egy, az értékpapírtövényhez hozott ’95-ös kiegészítő jogszabály alapján bármely részvényes, aki az IPO előtt vásárolt a cég papírjaiból, képviselheti a többieket a bíróságon, mint felperes.
Ekkor az összes többi részvényes nevében szólhat és dönthet. Ő döntheti el azt is, melyik jogi cég képviselje a vállalatot, és ehhez pénzügyi döntési jogkört is kaphat.

Olvastad már? Novogratz szerint meglesz idén a 20 000 dollár – a kereskedők szerint nem

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!